Begynderguide til e væske

En god væske er helt nødvendig (foto: smoke-it.dk)

En god væske er helt nødvendig (foto: smoke-it.dk)

E væske er en betegnelse for den slags væske, man hælder i e-cigaretter. Det er denne væske, der fordampes og indåndes, når man ‘vaper’, som det populært kaldes. E væske kan indeholde nikotin, men det kan også fås uden, og desuden kan man få mange forskellige slags smagvarianter og nikotinmængder i sin e væske. Der er altså mange forskellige typer af e væske på markedet, men fælles for dem alle er, at dampen, der udvindes fra dem, ikke indeholder alle de samme skadelige stoffer som normal tobaksrøg.

E væske er det sunde alternativ til tobak

I forhold til tobaksrygning er dampning af e væske ret ufarligt, men det er selvfølgelig stadig sundhedsskadeligt at indtage nikotin, uanset hvordan det gøres. E væske indeholder derimod ikke alle de skadelige stoffer, som man finder i en cigaret, og det vurderes, at den sundhedsskadelige effekt af e væske svarer til 5% af tobaksrygningens skadelige virkning på helbredet. Der er altså masser af grunde til at skifte over til e væske, hvis man har svoret til normal tobak igennem mange år.

Denne e væske skal du vælge som nybegynder

Alt efter dit nikotinbehov kan du vælge den e væske, der indeholder den passende mængde nikotin for netop dig. Man kan sagtens nedtrappe løbende ved at købe e væske med et mindre nikotinindhold, så der er god mulighed for at blive helt fri for nikotin med tiden. Man kan vælge mange forskellige slags smag, og det kan være en god idé at vælge tobakssmag, hvis man prøver at droppe normale tobakscigaretter. På den måde kan overgangen være lettere, og man kan senere begynde at eksperimentere med forskellige andre typer af smagsvarianter, når man skal købe ny e væske. Som noget relativt nyt tilbyder flere webshops og butikker også muligheden for selv at blande sin e væske, så man kan vælge den helt perfekte smag til sine egne smagsløg.

Find e væske på denne side

Læs mere her:

BILLIG E-VÆSKE FINDES OGSÅ I ORDENTLIG KVALITET

SÅDAN VIRKER EN ATOMIZER