Få succes med dit rygestop ved hjælp af e-cigaretter

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Du vil ikke fortryde e-cigaretterne (foto: smoke-it.dk)

Der findes mange forskellige produkter på markedet, der kan gøre rygestoppet lettere. Man kan eksempelvis få nikotintyggegummi, nikotinplastre eller en nikotininhalator. En andet hjælpemiddel, som er blevet meget populært, er e-cigaretter. En e-cigaret producerer damp i stedet for røg. Du kan få nikotin fra den, ligesom hvis du røg en rigtig cigaret, og derudover minder dampningsoplevelse meget om at ryge en rigtig cigaret. Derfor er e-cigaretter gode til at holde rygetrangen på afstand.

Køb af e-cigaret

Du kan købe e-cigaretter mange forskellige steder, både på nettet og i fysiske butikker. Derudover findes der mange forskellige slags i forskellige størrelser og designs, så du kan vælge en, der passer præcis til dig og dit behov. Hvis det er første gang, du køber en e-cigaret, kan det være svært at overskue, hvilken en du skal vælge. Heldigvis kan du læse mange gode råd om det på forskellige fora på internettet, og du også få råd af din forhandler.

Find den rigtige væske

Udover at du skal investere i en e-cigaret, skal du også finde ud af, hvilken type væske du vil have. Der findes mange forskellige typer på markedet. E-væsker indeholder nikotin og smag. På den måde kan du købe lige præcis den væske, som passer bedst til dit nikotinbehov, og du kan langsomt trappe ned i det tempo, du ønsker. Derudover skal du også finde en smag, du godt kan lide. Der findes e-væsker med mange forskellige smage som eksempelvis tobak, chokolade, jordbær, champagne, menthol og mange andre. Det gælder bare om at finde sin favorit.

Du finder et stort udvalg af e-cigaretter ved at klikke her

Se mere her:

VÆLGE DEN RIGTIGE E-VÆSKE TIL DIN E-CIGARET

VÆLG JOYTECH E CIGARETTER, NÅR DU VIL ERSTATTE SMØGERNE