Hangsen hjælper dig på vej til rygestoppet

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Ønsker du at stoppe med at ryge? Det kan være svært, men en e-cigaret kan være hjælpen, du mangler. Du kan nemlig nedtrappe dit indtag af nikotin. Det kan dog være lidt svært at finde rundt i, hvis man ikke helt har styr på den elektroniske cigarets verden.

Kom godt i gang med rygestoppet

Et rygestop kræver meget af den, der ønsker det. Det er en dårlig vane, er skal brydes, og det kan være svært og tage lang tid. Derfor er det også vigtigt at du er åben omkring dit ønske om at stoppe med at ryge, så dine omgivelser ved besked, og kan hjælpe dig, når du synes det er sværest. Det kan derudover også være en god idé at fjerne stressende elementer i hverdagen. Sørg måske for at lægge rygestoppet op til en ferie, eller en rolig til på arbejdet, hvor der ikke vil opstå situationer, hvor cigaretten er den eneste kortsigtede løsning. De 21 første dage er de værste, så det gælder om at hænge i.

Hangsen e-cigaretter

En e-cigaret kan være en god løsning og et godt hjælpemiddel i kampen mod cigaretterne. En af producenterne på markedet er Hangsen. Siden 2009 har de været grænsebrydende i deres udvikling af e-cigaretter, og har vokset sig til at blive en af de førende og ledende på e-væske og e-cigaret markedet. Med 3 globale hovedkontorer i USA, Kina og Polen leverer de e-ciaretter og væske til 80 lande over hele verdenen.

Det er kvaliteten der er i fokus hos Hangsen, og kvaliteten går ud over de juridiske krav, der stilles på markedet. De holder sig til ISO 9001 krav, samt GMD produktioner, der sikrer de høje standarder i forhold til kvaliteten af e-cigaretterne og væske. Det inkluderer også de mest avancerede maskiner i produktionen samt test, der sikre dig et kvalitetsprodukt mellem hænderne.

Se hvor du køber Hangsen e-cigaret her

Du kan finde flere gode tilbud her:

NEDTRAP DIT NIKOTINFORBRUG MED E-JUICE

SÅDAN VIRKER EN ATOMIZER