Distribuerede systemer og messaging med Rebus den 8. aug

Efter en lidt for lang pause er ONUG nu igen klar med et event. Denne gang med Mogens Heller Grabe som vil snakke om Rebus: 

Nu hvor NServiceBus er blevet til et kapitalistisk projekt, og det dermed er blevet forbundet med økonomiske overvejelser og andet besvær at benytte det, så er der plads til en ny open source hippie-bus i din enterprise: Rebus. 

Rebus startede som et personligt research-projekt, hvor jeg forsøgte at få overblik over hvad det egentlig er man betaler for med NServiceBus. Siden er Rebus blevet lidt mere seriøs, og den binder nu produktionssystemer sammen adskillige steder i verden. 

Rebus’ filosofi er at den skal være simpel – simpel at komme i gang med, og simpel at bruge. Og så skal den have de sødeste og mest hjælpsomme fejlbeskeder. 

Denne præsentation vil snakke lidt om distribuerede systemer og messaging, og så vil vi kigge på filosofien bag Rebus samt eksempler på hvordan man kommer i gang. 

Bio: 

Mogens er programmør hos d60, et kombineret business intelligence- og applikationsudviklingshus i Aarhus. Her laver han simple løsninger til komplekse problemer, mens han forsøger at reducere den mængde af smerte som han og hans team skal gennemleve undervejs.

Tilmeld dig her

Short URL for this post: http://tmblr.co/Zf-hRxOwsoYv
blog comments powered by Disqus