Vær sikker på, du får ordentlige produkter – køb aspire

Vælg en god e væske (foto: smoke-it.dk)

Vælg en god e væske (foto: smoke-it.dk)

Der findes mange forskellige mærker indenfor elektroniske cigaretter i dag. Markedet udvider sig hele tiden – både det rigtige, autoriserede marked og ikke mindst det sorte marked.

 

Derfor er det vigtigt at vide, hvilke mærker der er gode, og hvilke, du kan stole på, leverer varen.

Køb autoriseret

Når du skal ud og købe din første e-cigaret, skal du være sikker på, at det er en ordentlig én, du køber. Lad derfor være med at købe en brugt af dine venner eller inde på en eller anden Facebookgruppe. Gå til en autoriseret forhandler og køb både væsker og beholdere, så er du sikker på, at det, du køber, er ordentligt og ikke mindst sikkert.

Er du i tvivl om, at en forhandler er autoriseret, skal du spørge, om du må se noget legitimation på, at dem, der står bag kassen, ved, hvad de laver. Kan du ikke få det, er det nok fordi de ikke er. Det samme gælder, hvis du køber online. Tjek deres anmeldelser på Trustpilot, og tjek siden ud inden du køber. Ser den professionel ud og er der navne, du kan kontakte, så er den nok god nok.

 

Gode mærker

Udover at forhandleren er i orden, skal mærkerne også være det. Der er mange forskellige mækrer på markedet, og de vil selvfølgelig alle sammen gerne have, at du køber deres produkt. Kig eventuelt flere sider igennem og se, hvilke der går igen. Ét af dem er f.eks. Aspire. Det er et autoriseret mærke, som leverer alt både i væsker, cigaretter og startparker.

 

Prisen er ganske vist lidt højere, men til gengæld får du også en ordentlig vare. Og det er vigtigt, for i sidste ende kan det skade dig selv, hvis du køber noget, der ikke er ordentligt.

 

Se udvalget af Aspire-produkter og mange andre mærker lige her.