Vil du spare penge på cigaretterne – det kan du med billige e cigaretter!

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Et rygestop er svært, og der kan være mange grunde til at ville stoppe. Blandt andet økonomien, og heldigvis findes der alternativer til rygestoppet, der på længere sigt kan spare dig mange penge. Det kan for eksempel være en e-cigaret, som du kan få glæde af, af mange årsager.

 

Kom godt i gang med en billig e-cigaret

 

Et rygestop handler også i mange tilfælde og at kunne spare de penge, og få lige ekstra luft i budgettet. Så hvis det skal have den helt store effekt er en kold tyrker nok svaret, men det kan for nogle være svært at komme i gang og rigtigt give den en over nakken. Derfor kan svaret ligge i nogle alternativer, der – på sigt – kan være lidt billigere end cigaretterne.

 

En af svarene på dette kan være en e-cigaret. Der findes et kæmpe udvalg, der passer til forskellige behov og motivationer, og derfor er der selvfølgelig også noget at finde for dig, der er motiveret af at spare penge. Det kan godt virke som en lidt tung økonomisk post til at starte med, når man både skal købe e-cigaretten og væsken. Dog er fordelen at det er et engangsbeløb, så du ikke skal betale 37 kroner i løbet af ugen, som du gør med cigaretterne. På den måde kan du på den lange bane spare mange penge, og e-cigaretten er derfor også hurtigt tjent ind igen.

 

Priserne varierer selvfølgelig også lidt efter dine ønsker. For eksempel på e-væsken – det kan ske at væske med for eksempel 6 mg nikotin er dyre end den med ingen. Du kan dog altid forhøre dig hos din forhandler.

 

Ønsker du et rygestop?

 

Hvis din motivation går ud over blot det økonomiske, men det også er fordi, du ønsker at kvitte nikotinen helt, er der også hjælp at hente med en e-cigaret. Du kan nemlig kontrollere dit indtag af nikotin, og på den måde trappe ned på behov og måske til sidst helt være fri.
Dog kræver det mere end blot det. Det kræver en indsats og en rygrad, hvis du skal lykkes i dit rygestop. Sørg for at undgå stressfaktorer i mens, og kommuniker dit rygestop, til venner, familie og kollegaer, så de kan hjælpe dig, og undgå at friste dig i pauserne.

 

Løb billige e cigaretter her

 

 

Se mere:

Find dine favorit e-væsker til din e-cigaret

Vælg Joytech e cigaretter, når du vil erstatte smøgerne