Forside > Mainlead Rose Gold Vampyr Dracula Tænder 2pc Enkelt Hugtænder og 6 nederste Grill Sæt

Mainlead Rose Gold Vampyr Dracula Tænder 2pc Enkelt Hugtænder og 6 nederste Grill Sæt

kr52.51

  • Organ Smykker Type: Grillz, Dental Grill
  • Metaller Type: Messing + Premium Real Forgyldt
  • Materiale: Silikone
  • Element Type: krop smykker
  • Model-Nummer: GM-LR-0061-ROSEGOLD
  • Stil: Classic
  • Bøde eller Mode: Mode
  • Form\mønster: GEOMETRISKE

MAINLEAD DIN SUPER STAR LEVERING

Velkommen til Mainlead selskab!Siden 2005 har vi serveres vores kunder for over 13 År!Hver Mainlead produkt gennemgår en omfattende test-og kvalitetskontrol procedure.Med 13 års hårdt arbejde, vores produkter har vundet ros og stor anseelse fra kunder over hele verden.Et-års garanti forsikre kunder at handle med tillid og sikkerhed!

BESKRIVELSE Funktioner

5 Stjernet Service Beskyttet Fantastiske Kvalitet Helt Ny Smuk Farve, Mode Design Engros Bulk Pris, Der Er Tilgængelig, Når Du Kontakte Os Via Beskeder Specifikationer

Emne: Dental Grill

Farve: Vis som billede

One size passer til de fleste,er vores tænder, der kunne passe til de fleste munden størrelse, selv med skæve tænder Kommer med silikone støbning barer, grill-boks og en pincet til at gøre montering meget lettere Øverste og nederste grill sæt Messing + Premium Real Forgyldt Nem Vejledning til at hjælpe med montering inden for få minutter

Vi kan gøre og Engros Drop shipping for denne vare, bedes du kontakte os for yderligere oplysninger!

Vil vi betale for tracking nummer, når du sender varen, er der ingen grund for dig til at betale for den tracking nummer.Tak skal du have.

Konto Omfatter:

1 × Dental Grill

GARANTI

Vi sælger kun produkter af den højeste kvalitet forsyninger og gør vores bedste for at sikre, at du aldrig vil støde nogen problemer med vores produkter.

Inden for garantiperioden, Mainlead selskab garanti for de produkter, mod defekter i materialer og udførelse.

TILLIDSFULDE & ÆRLIG SÆLGER

11 år

Mainlead virksomheden har specialiseret sig i udstyr af høj kvalitet siden 2005. 11 års hårdt arbejde, vi havde vundet stor anseelse fra kunder over hele verden.

Oversea Lager Distribution

Mainlead selskab, der er oprettet mange oversøiske Lagre i USA,UK,AU,EU, den store mængde af produkter, der er på lager, hvilket sparer i skat.For de elementer, der sendes fra oversea lager, kan vi tilbyde GRATIS levering MED TRACKING NUMMER.

Kvalitetssikring

Hver Mainlead produkt gennemgår en omfattende test-og kvalitetskontrol procedure, Et-års garanti.

Fabrikken Direkte Salg!

Du køber direkte fra producenterne, afbrød alle midterste mand, spar op til 80% rabat.

Hurtig Levering

Vi sender alle varer til hele verden, tager 17-22 hverdage til dit land via Økonomi forsendelse, og 5-7 arbejdsdage via Hurtig forsendelse.

Professionel Forskning & udvikling af team

Mainlead Selskab, der tilbyder alle fans med tusindvis af hot salg af varer til de bedste priser.Vi skræddersy vores produkter til vores kunder med at opfylde deres krav.

5 Stjernet Kundeservice

Mainlead Virksomheden tilbyder dig fremragende, omfattende kundeservice hvert trin af måde.Vi er en kundeorienteret virksomhed, og din tilfredshed er vores højeste prioritet.Vi skar ud midt mænd til at levere varer direkte fra producenten til din dør.Det er derfor, vi kan tilbyde kvalitet varer ved sådan en favorabel pris.Alle vores varer har en 30-dages, no-nonsense returret, fordi vi har tillid til deres kvalitet og tage vores kundeservice alvorligt.Vores kvalitetskontrol regelmæssigt på besøg på den enkelte fabrikant i person og udføre en grundig undersøgelse.I valget af Mainlead, skal du følge over 200.000 kyndige kunder, der ønsker at nyde den bedste værdi for varer med en 5-Stjernet Service!Besøg vores butik for at se vores produkter.

POLITIK

Feedback

Du må ikke forlade os, negativ eller neutral feedback, før at kontakte os.Ethvert problem kan løses, selvom en simpel kontakt med os.Du kan ganske enkelt gøre dette via besked til os.

Returret

1. Ikke-kvalitet returnerer: Hvis utilfreds med købet, er køber kan returnere varen med original emballage.Alle forsendelsesomkostninger betales af køber.

2. Miss-afsendte varer: Du har mulighed for 1) at udveksle det til den korrekte vare, eller 2) at returnere den til en fuld refusion.

3. Manglende elementer: Vi vil tilbyde en fuld refusion eller helt ny en, efter bekræftet.

4. Beskadiget pakke eller elementer: beskadiget Pakke fra kurer, bedes du gøre krav på direkte og informere os.Package beskadiget efter accept af det, bedes du give os billeder viser de spørgsmål.Vi sender dig en ny vare eller spørgsmål tilbagebetaling efter bekræftet.

Tags: grill teeth, aros smykker, grill diamanter tænder, scarey cosplay tænder, grillz, braces vampire fangs, grillz teeth, tlr 8, ankh-symbol smykker, dukke rock.

Relaterede varer: