Forside > 5D Diy Diamant Maleri London Red Bus Telefon Cross Stitch Håndarbejde Hjem Fuld Pladsen Diamant Broderi mosaik indretning JS860

5D Diy Diamant Maleri London Red Bus Telefon Cross Stitch Håndarbejde Hjem Fuld Pladsen Diamant Broderi mosaik indretning JS860

kr26.96

 • Tema: London Red Bus Telephone
 • Mønster Type: naturskønne
 • Materiale: Harpiks
 • Kits i sæt: Værktøjer,harpiks diamanter ,printe
 • Indsætte Område: Fuld
 • Værktøjer: Pincet Til Pick-Up-Værktøjer
 • Ydre Emballage: Over 30x40cm,box emballage,under 30x40cm pose pakning
 • Bruger: For Hjem/Wall/Stue Dekoration
 • Ramme: No
 • Diamond-Form: Pladsen
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • hvis diamond ikke nok: Det er gratis at sende
 • Stil: Europa
 • Form: Separat
 • Mærke: RealShining
 • Antal Farver: Afhænger af billeder

Vores Idé: Vi er en professionel husstand butik på Onug.dk i Flere år.Vi anbefaler at du kan tilføje til "Favorit-butik" og "ønskeliste ", som er mere bekvemt for dit næste besøg.

Ansøgning : Home/hotel/kontor dekoration & gave

Diamant type: 3D Fuld-Pladsen Diamant

Om diamond størrelse: 20% mere kvantitet af diamant, der er absolut nok

Diameteren af diamanter: 2,5 mm

Klik for at få, hvad du har lyst: r////

Bemærk: Vi er alle diamond maleri kits omfatter ikke uden ramme borde

Produkt Navn: 5D Diy Diamant Maleri London Red Bus Telefon Cross Stitch Håndarbejde Hjem Fuld Pladsen Diamant Broderi mosaik indretning JS860

Definition billede:

Base:Importeret Olie på Lærred med klare symboler.

Produktion for trin:

01 .Åben din pakke, check kits, om alle dele er færdig eller ej.

02 .Check harpiks diamanter farve og den tilsvarende farve kode, sikre, at alle de diamanter kode er kode, der er komplet.fuldstændig.

03 .Åbner en lille del af den selvklæbende tape, er opmærksomme på at holde støv ude.

04. Vælg et tegn (symbol), finder tilsvarende diamanter og sætte det ind i øvelsen plade.

05. Brug værktøjet til at samle op de tilsvarende diamant forsigtigt, og sæt den derefter på den tilsvarende position i det mønster nummer

06. Gentag de forrige trin, indtil den færdig af det hele billede.

07. Det fælles skal være undertrykte og ryddelig, har ingen revner.Du kan lægge en bog på forsiden af diamant tegning, med hænderne presset på bogen.

08. Roll up produkt, og som vender ud mod den forreste par, fyldt det med vores cylinder pakke til at beskytte det uden at ridse.

09. Tag billedet til din lokale ramme markedet,bruge dine favoritter ramme til ramme det.

10. Aflevering af det færdige produkt i rummet, og nyder dit mesterværk.

11. Hvis du kan lide vores produkter, velkommen til vores butik igen, vi har gode rabatter til gamle venner.

Form:447 DMC farver,hver diamant er 2.5x2.5mm

Lim:stærk selvklæbende lim,smelless og miljøet-sund

Klik Nedenfor for at vælge efter Kategori

Om Pakning

Størrelse

Størrelse >30x40cm,Farve pakbokstætning

Den særlige kassen af høj kvalitet, eksport,med en modstand til,højt tryk og høj-elastisk og høj buffer!

Om virkningerne

Den større størrelse, jo bedre effekt!

Hver diamant størrelse: 2,5 x 2,5 mm.hvis billedet er komplekst, lille størrelse er ikke meget godt!hvis du har brug for store størrelse af alle fotos, så kontakt os venligst!

Feedback

Så din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.det tager kun 1 minut, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger (5-Stjernet) .

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter og services, bedes du kontakte os inden de forlader enhver negotive og neutral feedback.vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Hvis du kan lide vores produkter,kan du tilføje vores butik som din favorit butik som følger:

Om Effekt

Den større størrelse, jo bedre effekt!

Hver diamant størrelse : 2.5x2.5mm.Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt!Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!

Om Os Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Og vi vil placeres 20% mere diamanter !Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på!Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut.Tak!Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak!

Hurtig Levering

Opmærksomhed!vi er internationale sælger fra Kinas fastland.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Bemærk

Burer vil være ansvarlig for de afgifter,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse!Alle elementer skal sendes til Onug.dk berified adresse

Form Af Salg

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan den returneres i den originale stand inden en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale returforsendelsen.

Tags: 5d diamant maleri vw bus, av diamant malerier, spillene diamant maleri kit, diamant maleri pakke paris, 5d diamon maleri, diamant broderi salg, diamant maling, indretning london, diamant maleri fullcang, diamant mosaik london.

Relaterede varer: