Forside > Bioflex Holderen Læbe Stud Lige Labret Ringe, Øreringe Klar Akryl Bio 6mm 8mm 10mm 16G Mode Piercing Smykker

Bioflex Holderen Læbe Stud Lige Labret Ringe, Øreringe Klar Akryl Bio 6mm 8mm 10mm 16G Mode Piercing Smykker

kr110.04

 • Organ Smykker Type: Labret, Læbe Piercing Smykker
 • BAR: 16G
 • Køn: Børn, Mænd, Unisex, Kvinder
 • Form\mønster: RUNDE
 • Bøde eller Mode: Mode
 • farve: Klar
 • oprindelsessted: Kina (Hovedlandet)
 • Lejlighed: Jubilæum, Forlovelse, Gave, Fest, Bryllup
 • Metaller Type: NO
 • Stil: Lip Stud Øreringe gennemsigtig
 • Materiale: Akryl
 • Mærke: hengke
 • Element Type: krop smykker
 • Model-Nummer: L001

Produkt Oplysninger:

Stil:Fashion Biofelx Lip-Stud-Fastgørelse

Materiale: Akryl

Farve : Klar

Størrelse: 1.2x6x3mm

1.2x8x3mm

1.2x10x3mm

Rustfrit stål smykker egenskab: anti-syre, anti-alkali, vil ikke falme, vil ikke føre til allergi, ikke vil fordreje,hård og skinnende.

Alle vores produkt er lavet af rustfrit stål materiale, vi tilbyder de nyeste moderigtigt design og kan give stor fabrik, glæder Vi os kunde her hjemme og i udlandet til at bestille fra os.

Når du bestiller, bedes du fortælle os præcis den størrelse, du har brug for, så vi kan sende de rigtige produkter til dig.

Levering:

For ekspedition uden problemer og hurtigt, vi kan sende varer via andre kurer.Afgørelsen af os er endelige." til "hurtigere, smidigere levering, kan vi skibet elementer via en anden kurer.Hvilken kurer vi vælger er op til os, og vi har det sidste ord." "EMS,UPS,DHL, Fedex og TNT express shipping normalt tage 307 arbejdsdage afhænger af det land, der leveres til.I sjældne tilfælde, nøje tilpassede cleararances vil gøre leveringstiden lidt længere tid, så vær tålmodig." måske "EMS, UPS, DHL, Fedex og TNT express normalt tager 3-7 hverdage, afhængigt af landet.I sjældne tilfælde, brugerdefineret frirum, som kan skubbe leveringstiden lidt tilbage.Vær tålmodig og ind tracking nummer, der er angivet for opdateringer.

Betaling:

Eventuelle afgifter eller gebyrer er køber' s ansvar" for at "Nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar." "Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for" til "skal Du indtaste din ADRESSE og omhyggeligt kontrollere rigtigheden ved behandling af ordre." "Du er velkommen til at Kontakte os med ethvert spørgsmål, vil vi tilbyde dig tilfredsstillende svar." til "du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, du måtte have.Vi vil højst sandsynligt være i stand til at besvare dem alle til din tilfredshed.

Feedback

:

1) Din Feedback er virkelig vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade os positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Tak så meget!!

2) Vi altid tilbyder de laveste priser på de bedste varer og tjenesteydelser.

3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral (3 stjerner) eller negative (1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, så du har en glad shopping oplevelse med os.Tak!

Returret :

Vi garanterer, at din nul-risiko, når du køber her.

Vi tilbyder fuld refusion til dig,hvis produktet har nogen kvalitet problem.

Kontakt os

: Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak !

Tak for din støtte !!!

Tak for kigget !

Har en nice shopping og glæder mig til at besøge igen!

Tags: bioflex krop smykker, klar lip ring, labret 6mm øre, klar næsepiercing, labret, labret stud, bioplast, labret læbe, crystal labret 6mm, black labret 6mm.

Relaterede varer: