Forside > NYE Ankomst Dyr Skære Dog 5D Diy Diamant Maleri Fuld Runde Mosaik Broderi Håndarbejde Korssting, male rhinestones

NYE Ankomst Dyr Skære Dog 5D Diy Diamant Maleri Fuld Runde Mosaik Broderi Håndarbejde Korssting, male rhinestones

kr32.46

 • Form: Tre-dimensionel
 • Produkt Kategori:
 • Materiale: Harpiks
 • Bruger: Malerier
 • Diamond-Form: RUNDE
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • Mønster Type: Dyr
 • Ydre Emballage: PAPIRPOSE
 • Indsætte Område: Fuld
 • Stof Type:
 • Ramme: No
 • Gældende plads:
 • Værktøjer:
 • Mærke: mytian
 • Velegnet:
 • Sæt Type:
 • Stil: Europa
 • Unfinish:
 • Lærred materiale:
 • diamant type:
 • Størrelsen af Billedet:
 • Antal Farver: 30-45

NYE Ankomst Dyr Skære Dog 5D Diy Diamant Maleri Fuld Runde Mosaik Broderi Håndarbejde Korssting, male rhinestones Kære DIY-entusiaster!Diamant maleri produkter har en dekorativ, underholdende, kollektiv og en god pædagogisk betydning, ikke blot kan underholde sig selv kan også være præsenteret som en gave til andre,det er en form for populær kunst, kultur, kan Vi tilbyde dig en helt ny form for "Diamond broderi", eller som det kaldes også "Diamond mosaik" og " Diamond maleri ".

For at skabe et billede, du behøver ikke at være en kunstner!Bare vælg et sæt af vores produkt og skabe det!Gør diamond maleri hjælper med at lindre stress, udvikle aktive tænkning, og det er derfor tilrådeligt at inddrage skabelsen af mesterværker og dine børn!Dette er en meget spændende og interessant proces

Hvis du spekulerer på, hvordan du gør det, du kan læse flere detaljer og vide, hvordan at afslutte diamant maleri af dig selv.

●Produkt navn: DIY diamant maleri

●Funktion: Rund diamant, Diamant dække lærred færdig, den er fuld diamant broderi

●Materiale: Runde Harpiks Diamant

●Diamant type: Rubiks Terning Runde Diamant

●Pakning: Farve Box / Bag

●Mp: Kan bruges i Soveværelset , stuen , Badeværelse , Vaskerum , Køkken , Studie , Hjem , Kontor , Hotel , Restaurant og Bar

●Proces: Ny teknologi , Forskellige med pladsen diamant og andre diamant .

Om Foto Brugerdefinerede

Det er virkelig populære og fashionable til brugerdefineret, hvad det foto, du ønsker at gøre diamant maleri, såsom din familie eller dit eget portræt, bryllup billeder, fotos af rejser, kæledyr, og den smukke natur og osv.Så kan du DIY dit eget foto med din familie, og til sidst sætte det i en ramme på væggen i dit hus eller give det til andre som en unik og mindeværdig gave!Bare placere ordre, og sende dit foto til os, og vi vil give dig en perfekt diamant broderi af et billede, du ønsker!

Vi valgte miljø-venligt harpiks materialer, Runde diamanter er farverige, tre-dimensionel glans, afsnit klart, en fremragende tekstur.Miljøbeskyttelse harpiks er boret med 2,8 mm.Den ekspressive kraft af billedet er udsøgt, mere realistisk, tre-dimensionelle følelse stærkere.

Lærredet er lavet af HD-voksdug og farve, lærred er ikke let at blive beskadiget, effektiv vand-bevis og fugtig bevis, luksus kvalitet, holdbart.Diamant skæring proces er streng, perfekt touch, glat og fin, gennemsigtig flimmer, højt brydningsindeks, en perfekt pasform skærmen, mere skinnende.

DIY Diamant maleri produktion trin

◆1. Åbne kasse/pose og find diamant tegne særlige værktøjer.

◆2. Se harpiks diamant farve, arrangeret i rækkefølge efter kodning.

◆3. Afdække tape tegningen ovenfor, vil du se en masse symboler, der svarer til den farve kodning.

◆4. I henhold til den tilsvarende farvekodede-spænde, der svarer til de harpiks indlagt diamanter.

◆5. Foreslog, at én type af harpiks diamant ét sæt fuldføres hurtigere.

◆6. For at skabe en perfekt diamant maleri, tegninger sat sammen på ét sted hver række symboler behøver ikke at holde fast diamanter.

◆7. Til at skære en god figur på tegninger hold sorteret array monteret på flyet af materiale ovenfor.

◆8. Splejsninger skal fladt mod pæn, ikke har revner.

◆9. efter en god fight, resten af forskellen på den lim tilsvarende symboler af diamanter.

◆10. For at fuldføre en god diamant tegning, sætte det i dit valg af en egnet ramme (produkt omfatter ikke rammer).Vi valgte miljø-venligt harpiks materialer, Runde diamanter er farverige, tre-dimensionel glans, afsnit klart, en fremragende tekstur.Miljøbeskyttelse harpiks er boret med 2,8 mm.Den ekspressive kraft af billedet er udsøgt, mere realistisk, tre-dimensionelle følelse stærkere.

DIY diamant maleri karakteristiske:

■ DIY diamant maleri kan arbejde og lære, for at reducere stress, følelsesmæssig tilpasning, aktive tænke på, at styrke selvtillid

■DIY diamant maleri kan bruges til at dekorere familieværelse, gøre hverdagen mere harmonisk.

■DIY produktion kan opleve en følelse af præstation, evne og udholdenhed dyrke tålmodighed, ældre og børn, der er egnet.

■DIY maleri diamant er udsøgt til at give til venner og kære til at udtrykke gode ønsker at dele.

■DIY diamant tegne en person i enhver alder kan være, der er gjort siden, herunder børn, familie medlemmer og så familien mere varm.

Q: Kan jeg bestille diamant maleri af mine egne billeder?

A: Ja ven, vi kan gøre diamant maleri af enhver størrelse og eventuelle billeder.

Q: Hvordan kan jeg sende mine egne billeder til dig?

A: kære, kan du angive den beskedcentral, som beskeden, og klik på "Upload et billede" for at sende dit eget foto til mig.

Q: Er dette produkt fuld af diamanter?

A: ja, kære,det hele billede af runde harpiks bor .

Q: Hvor længe vil du sende produkter?

A: kære, generelt vil vi sende pakken inden 5 dage efter din betaling.

Q: Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke får nok diamant?

A: kære Firend, kan du kontakte os, sende diamant hvis du synes, der er ikke nok.Den større størrelse, jo bedre effekt!Hver diamant størrelse : 2.8x2.8mm.Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt!Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!

Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på!

Tags: levering dekorative, foråret metodisk, kvinde leopard top, bukser til mænd anti, tpu tilfælde s7 messi, mærkat neon væg, kvinde top rainbow, mærkat navy blå, skoletasker liker.

Relaterede varer: