Forside > Bærbare Genopladelige Dobbelt Vakuum Rør galdegang Hovedtelefon med B4 Afbalanceret Hovedtelefon Forstærker

Bærbare Genopladelige Dobbelt Vakuum Rør galdegang Hovedtelefon med B4 Afbalanceret Hovedtelefon Forstærker

kr85.59

  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

modname=ckeditor

En note om den nyligt tilføjede balanceret version af B4-x:

1. Denne afbalancerede version er af typen Dual Mono afbalanceret version.Detaljer kan være Baidu, kortvarigt, er de venstre og højre kanaler er forstærket med uafhængige komponenter.Herunder strømforsyning, vacuum tube, operationelle forstærker.De er begge uafhængige og symmetriske.Derfor, lyden adskillelse grad er højere end den normale Version af B4. På et andet punkt, der er forskellig fra den standard version, en afbalanceret version BRUGER en dual-spænding strømforsyning,+12V,-12V, så den udgangseffekt, der er højere (standard version er en enkelt strømforsyning 12V).Den symmetriske version kan skubbe op til 300 euro af hovedtelefoner.I form af brug tid, de to er ens.Både af dem tager omkring 4 timer.Der er 3.5 og 2.5 standarder for balanced output interface.Velegnet til universel afbalanceret hovedtelefoner med standard hovedtelefoner.

Tidligere opdatering punkt.

Opdatering punkt: Den oprindelige USB-opladning er ændret til 12,6 V direkte afgift.Først og fremmest at løse bunden støj.I fortiden, var det meget svært at gøre, uden at bunden støj.Så kan kun ændres til 12V batteri direkte levering.Det er ikke så nemt at oplade USB.Men for at forbedre lydkvaliteten.Det er værd at det.Fordi det tager 4-5 timer på en fuld opladning.Det er også nok til at gå ud og lytte til musik uden at bruge en USB-oplader.

Den anden er at annullere opladning og strøm FØRT ind i maskinen.I den pågældende sag.Når maskinen arbejder, kun de to rør inde i den glød.Det ser bedre ud end før.Selvfølgelig, der er en strøm-LED i PCB.Hvis du har mulighed for at betjene det, så kan du tilføje det selv.

Denne nyeste model, ventil til 5899, alle nye opgørelse thor rør, oprindelse: Usa, den mængde, der er ikke meget, til hastighed.

1. Kabinettet er wire-tegning proces med en gennemsigtig akryl plade.Fordi temperaturen i røret er omkring 80 grader.

2, elektronik, nu er det DALE modstand,ALPS potmeter, alle aluminium volumen knap.

3, op-Amp er importeret NE5532 klassiske IC, selvfølgelig, kan du også velkommen til at opgradere dit foretrukne op-amp.Øge din leg.

4. Opladning er en 12,6 V oplader.Fuld omkring 2 timer, arbejdstiden 4-5 timer,

5. Hver kanal BRUGER et vakuumrør til at behandle signaler, i form af lyd.Jeg føler varmere end B1. Jeg ved ikke, om der er psykologiske faktorer.Dette skal identificeres af lytteren.Som for den måde, de op-amp arbejder, BRUGER den enkleste forstærker kredsløb, og det perifere kredsløb er den enkleste.Bortset fra et par nødvendige modstande og to matchede output kondensatorer, der er ingen andre redundante komponenter, efter at alle, efter min mening.Den enkleste kredsløb lyd farvestof er mindre, som denne.For at holde lyden gennem røret efter signalet er den mest primitive, som er tættest på tube sound, dette, måske er den varm lyd.

Denne maskine indeholder en hovedtelefon (sort.), en indbygget 1000mA lithium batteri (arbejdstid er ca 4-5 timer)(fuld opladning er ca 2 timer), 2 bindende bands (bruges til at binde med mobile telefoner), og en 15CM 3.5-på-3-forbindelse.Bruges til at tilslutte telefonen til hovedtelefon,

Nogle fælles parametre:

Det anbefales at skubbe 30~100 høretelefoner med god lyd kvalitet.Pure.

\\

==============================================

Her er den symmetriske version.

'

Tags: v rør forstærker, vintage rørforstærker, sort iron candle lysekrone, dental vakuum, psvane uk el34 anmeldelse, air tube headphone, form vakuum, 6 eye laser, tv rørforstærker, blå lysekrone.

Relaterede varer: