Forside > Custom Lærred Væg Udsmykning Super Smash Bros Plakat Super Sonic Wall Stickers Office Mærkater Kids Room Tapet Spil Mural #0003#

Custom Lærred Væg Udsmykning Super Smash Bros Plakat Super Sonic Wall Stickers Office Mærkater Kids Room Tapet Spil Mural #0003#

kr41.57

 • Stil: Classic
 • Scenarier: VÆGGEN
 • Materiale: Papir
 • Materiale 3: Høj Kvalitet Lærred
 • mønster: Fly Wall Sticker
 • Mærke: YOYOSMILE
 • Klassificering: Til Væggen
 • Model-Nummer: #0003#
 • materiale 2: Fotografisk Papir
 • Materiale 1: Tilbage Lim
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Specifikation: Single-piece Package
 • Tema: Tegnefilm

Du kan Efterlade en massage til at fortælle mig hvilken en du gerne skik i den følgende figur efter du har afgivet ordren.Ellers, vi samtykker i at sende den plakat, du har bestilt. ( Hvis du er interesseret i et eller nogle plakater, og ønsker at se de store billeder, så kontakt mig. ), Eller du kan skik med dine egne billeder.

Detaljer

1. Brugerdefinerede Plakat 20x30 cm at anden størrelse, så kontakt mig

2.Høj kvalitet plakat papir materiale(PP lim) /Foto Papir og Lærred

3.Lysægte UV-Blæk

4.Vi kan gøre brugerdefinerede størrelse, og du kan give det foto, som du kan lide , vi kan gøre for dig.Anbefalet uploadet billede størrelse i pixels (W * H) : 2000 * 2000 eller højere .

Materiale

Tilbage lim : En af de mest almindeligt anvendte materiale til mærkat(plakat/tapet), kan Det være direkte monteret på væggen.efter fjernelse af filmen på dens ryg.

Fotografisk Papir : lidt tykkere end tilbage lim,der ofte bruges til at lave foto, Det kan ikke være direkte monteret på væggen.

Høj Kvalitet Lærred : den bedste trykt materiale, stof, dens tekstur er tæt, tyk, har en stærk kunstnerisk ,vandtæt og holdbar funktioner,Vil ikke falme i 30 år, velegnet til hængende, og som er Egnet til at blive indrammet.Det kan ikke være direkte monteret på væggen.

Bemærk venligst, at vise billeder til illustration kun.På grund af det store antal af produkter, de fleste af vores få vist billeder, som ikke blev taget i det virkelige display værelser, de er digitalt genereret og lærred sæt i skærm billedet viser ikke den reelle størrelse.For at sikre satisfication, bedes du måle din væg korrekt, og sørg for, at du vælger den rigtige størrelse, og der er ingen garanti for, at canvas-sæt, du vælger vil opnå samme resultat (jeg.e se så store på din væg), som vist i skærmens billede .

Forsendelse

1. Alle ordrer vil skibet inden for 5 hverdage.

2. Vi afsendte pakken med China Post Air Mail med tracking nummer.

3. Den handel er grænseoverskridende og Luftpost er billigste indlæg måde, så det vil tage lang tid for levering.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.

4. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

Feedback

1.Den POSITIVE FEEDBACK er meget vigtig for os.Du bedes kontakte os i god tid, hvis du ikke er tilfreds med varen og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist

2.Negativ feedback kan ikke løse problemet,bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

Tags: brugerdefinerede mærkat mærkat, toy super mario bros, film plakat mario, offic tabel, brugerdefineret cup klistermærker, gamer plakat, mario mand, selvklæbende neon tapet, pindsvinet sonic, 90 mærkat.

Relaterede varer: