Forside > 1 pakke bayblade brast gt bey blade brast turbo drenge legetøj arena launcher kampen spinning toppe toupie metal fusion stadion

1 pakke bayblade brast gt bey blade brast turbo drenge legetøj arena launcher kampen spinning toppe toupie metal fusion stadion

kr42.30

 • Køn: DRENGE
 • Diameter: 6CM
 • Code: xeno xcalibur zillion god drain fafnir hell salamander bloody longinus
 • Aldersgruppe: > 6 år gammel
 • færdighed: phoenix emperor forneus zet achilles spriggan requiem nightmare revive
 • Element Type: Sæt
 • Model 2: B-150, B-151, B-153, B-154, B-155, B-156, B-157, B-159, B-160
 • Materiale: Metal
 • Model: B-00, B-133, B-134, B-135, B-139, B-142, B-143, B-144, B-145, B-149,
 • Model-Nummer: burst gt
 • Funktioner: Mini
 • Produkt: beyblade

2019 Seneste Komplet Bey Brast Kniv med Løfteraketter Sæt

Dette er vores nyeste Bey-Burst-samling.Efter en nye materialer og funktioner, du kan nyde ferien.Lad du har den mest kraftfulde gyro.Gå til kamp!

Disse Kæmper Top har fremragende holdbarhed og balance, De er meget stærke, og har en fantastisk udholdenhed og et cool look.

De har en forskellige design og forskellige evner, herunder angreb evne og holdbarhed.Du kan føle glæden ved Kampene i dit spil.

Bey Bettle i høj kvalitet plast, der har større indvirkning og destruktiv kraft, således at bladet i den kamp vil besejre modstanderen.

De dele i denne serie er nem at samle og spille og er indbyrdes udskiftelige.Metal energi-ring og få en mere stabil i rotation proces, ikke let at blive opløst af virkningen.

Affordable family fun, som kan spilles indenfor eller udenfor Perfekt til væg-gulvtæppe eller flad overside.Børn kan spille det når som helst, hvor som helst.Børn kan lege med dette legetøj i hjemmet, i skoler, på skovture eller daginstitutioner.Det kan også hjælpe børn i fjernelse af elektroniske apparater og video spil og undgå at beskadige øjnene.

Lad Bey Blade Brast Rip!

Spil mod dine venner eller deltage i slaget ved turneringer til at teste dine færdigheder.

Bey Brast toppe bringe vilde sjovt at Bey Brast Beystadium.

Beyblade Brast tops 'burst' i stykker, hvilket resulterede i 2 point for den anden spiller (burst priser variere).

Første spiller til at tjene 3 point, vinder!

★★★Hvordan du spiller, og hvad er Reglerne★★★

Spillet spilles med to spillere eller mere.Hver spiller er tilladt op til tre Bey blades at vælge imellem i løbet af en kamp.

Spillere kan bruge nogen dele til rådighed til dem for at gøre deres Bey blades, så længe de ikke er begrænsede (i turneringer), men kan ikke skifte dele, når en kamp er begyndt.

Spillere kan vælge fra nogen af de tre Bey blades, de har, med dem i en kamp i en kamp.I Bey blade og Metal saga serien, den første spiller til 1 point vinder.I Bey blade Brast, Bey blade Brast Evolution, Bey blade Brast Turbo og Bey blade Brast Gachi, det er op til 2 eller 3 point, afhængigt af den type af match.

En normal kamp, eller en kamp, der ikke er finalerne vil højst sandsynligt blive op til 2 point.Afsluttende kampe er op til 3 point. (I Bey blade Brast Evolution, i Gud Bladers Cup (Japan) eller Internationale Bladers Cup (engelsk dub), den semifinale var op til tre point.)

Nice fødselsdagsgaver eller Julegaver til børn i alle aldre.Det er sjov underholdning legetøj i barndommen.

Bemærk: udledere i det billede er kun til reference, og farverne er afsendt tilfældigt.Der er flere versioner af max ' s udseende, alt efter hvad der er den aktuelle version modtaget.Hvis du tankerne, skal du ikke købe dette link.

Tags: beyblad, covers til tecno 6, gt-mærkat, bey blade, for launcher, beiblade brast stige, 3d stadion, beyblade brast pista, beyblades brast stadion, blade.

Relaterede varer: