Forside > Vibrerende Anal Perler Butt Plu Anal Vibrator Sex Toy Fleksibel Silikone 10 Vibrations Tilstande For Begyndere & Avancerede Spil Vandtæt

Vibrerende Anal Perler Butt Plu Anal Vibrator Sex Toy Fleksibel Silikone 10 Vibrations Tilstande For Begyndere & Avancerede Spil Vandtæt

kr122.21

  • Materiale: Silikone
  • Størrelse: Anal Beads
  • Model-Nummer: anal perler
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Dildoer

Superior - & Blødt Materiale - Medicinsk kvalitet silikone materiale, super-glat og smidig, ugiftige, lugtfri, allergivenlige, latex & phthalater fri, sikker og holdbar i brug.

Konisk Design Er Velegnet For Hver Fase - størrelsen af perler er en gradvis, med den første mindste perler som udgangspunkt, langsomt kravle op til en større, for at få et meget spændende at udfylde følelse!Du vil virkelig føle den form og vibrationer af perler.

Vidunderlig Hale Design - anal vibrator i bunden er en "fish tail", som giver en vidunderlig "pat" til mellemkødet eller klitoris.Denne type stimulus er forskellige fra vibrationer, meget let at opnå orgasme, men ikke producerer følelsesløshed.

10 vibrationsindstillinger - prøv at udforske 10 forskellige vibrations tilstande!Kraftfulde motorer udsender flere energi-impulser gennem vibrerende kugler, der rammer hver følsomme punkt, der ligger direkte.Så, det kan ikke kun anvendes som anal sex legetøj, men også stimulere Klitoris & G-Spot.

100% Vandtæt og Genopladelig - Denne luksus anal vibe er fuldt nedsænket, så det er ideelt for intim bruser eller badekar sjov og nem at rense det for ubekymrede bagdør stimulation og træning.Bedre effekt til brug med vand-baserede smøremidler.

USB-GENOPLADELIGE - Du behøver ikke at købe nogen flere batterier, fordi de er genopladelige.Det anbefales at oplade efter hver brug for at undgå pinlige strømafbrydelser

BEGYNDERE OG ADVANCERS ER til RÅDIGHED - Der er tre perler i den vibrator af længden af 177, som bliver større og større.De vil udforske anus glimrende og bringe stor glæde!Når du er færdig med kurset, dens hale vil være en ekstra belønning!Det fordobler den fornøjelse, du får!

TIPS:

Sørg for at bruge det med vand-baserede smøremidler, som vil gøre spillet glat og behagelig.

Rengør anal perle vibrator før og efter brug.

Størrelsen af perlerne er gradvist stigende.Når begyndere først bruge perler, bør de ikke være tvunget til at indsætte dem alle, for at undgå skade.

Tags: anal kvinde, anal vibrat, anal kegle, anal stik, anal, anal cork, anal dildo, anal plug glas, anal plug, Butt plug til Kvinder.

Relaterede varer: