Forside > Oprindelige 5811117175-S Udskiftning Projektor Lampe/Pære Til Vivitek D860/D861/D862/D863/H1180HD

Oprindelige 5811117175-S Udskiftning Projektor Lampe/Pære Til Vivitek D860/D861/D862/D863/H1180HD

kr225.58

  • Mærke: JIALIANG
  • Model-Nummer: 5811117175-S

Reference Vores Lampe:

Lampe Varenr.: 5811117175-S

Stand: Ny - Ubrugt

Nominel Effekt: UHP 190W

Type: Original

Lampe Samle: Pære Kun

MOQ: 1stk

Garanti: 120-Dages Gratis

Leveringstid: Inden for 3~5 dag

Lampen Findes På Lager:

De Oprindelige Nøgne Pære / Kompatibel Nøgne Pære

Original Lampe Med Boliger / Kompatibel Lampe Med Boliger

Kompatibel Med :

100% NY FABRIK UDSKIFTNING PROJEKTOR LAMPE/PÆRE/LYS, DER BRUGES TIL VIVITEK PROJEKTORER NEDENFOR:

D860 / D861 / D862

D863 / H1180HD

Forsendelse:

Hvis kunderne ikke har nogen særlig efterspørgsel på værdi for tilpassede krav, du skal komme i kontakt med os inden afsendelse, tak!

Hvis kunderne ikke informere os på forhånd, at al værdi for lokalt tilpassede krav, da forsendelsen bliver 5~10USD/PC ' er som "Prøve" på fakturaen.

Til Kære Rusland Kunder:

1)Modtagerens navn skal være fulde navn nævnes fornavn+efternavn+efternavn samme som ID vis.

2)Kommerciel Express er tilgængelig for Rusland område, såsom:DHL/UPS/FEDEX/TNT.....

Til Kære Brasilien Kunder:

1)EMS eller Kina Post, der er Registreret luftpost vil være et bedre valg for dig og os begge-side, og hvis forlade os din CPF-info vil være mere nyttigt.

2)Hvis du har brug for hurtig kommerciel hurtig som DHL/FEDEX/UPS/TNT dem, du skal forlade os din CPF for toldbehandlingen,og de samme produkter'quantity i én pakke under samme modtager navn kan ikke være mere end 3stk vil være bedre.

Tips Til At Gøre Lampen Til At Holde Længere:

1.Hvis lysstyrken kan justeres, skal du bruge den optimale lysstyrke.

2.Udsæt ikke den lampe eller projektor for direkte sollys, som vil medføre, at potentielle skader på det samme, uden reparation.

3.Den bedste måde at forbedre livet for disse lamper er til at betjene dem i et egnet klima, der hverken er for varmt eller koldt.

4.Bruge projektoren i et område, hvor der er tilstrækkelig plads til rådighed for den varme, afvisning og udluftning af varme fra projektoren.

5.Fans er en afgørende del at støtte køling, så de har brug for at blive rengjort, og støv skal fjernes fra filtre til at blokere de samme.

6.Overophedning er den største årsag, som fører til lampe fejl.Så slukke lamper og lad det køle ned, når den ikke er i brug, vil dette øge levetid.

Vægt:

Hvis du ønsker at lære mere info eller eventuelle spørgsmål behøver ikke at spørge, bedes du venligst komme i kontakt med mig : Skype: ting.lee2010 , jeg vil forsøge vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis du ikke kan sørge for lampen, når ordren, du skal efterlade os en besked, så vi kan hjælpe dig med at få bekræfte, før de sendte ud-lamper.

Garanti:

Kære kunder:

Bedes forlade os for messange først, hvis vores lamper har problemer efter at der er modtaget eller ikke har modtaget pakken, efter lang tid, vil Vi svare dig inden for 24-Timer ASAP på arbejde, tid til at forsøge at løse problemer mellem os.

Tags: kroppen projektor, 3 4k, hitachi projektor, yngre, 1 gram guld smykker, dlp fullhd, scba, luft udkast til, smart projektor til mobil, projektor ricoh.

Relaterede varer: