Forside > Vægmonteret Spejl Håndlavede Naturlige Rattan Makeup Spejl Sød Abe Form Spejl Hjem Badeværelse Dekoration

Vægmonteret Spejl Håndlavede Naturlige Rattan Makeup Spejl Sød Abe Form Spejl Hjem Badeværelse Dekoration

kr92.19

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Automatisk Vanding Planter Pot
  • Form: Oval
  • Mærke: FGHGF
  • Materiale: Træ

1. Naturlige materialer: lavet af naturlige materialer, geometriske, retro, og det neutrale rattan design, smagløs, stærk og ikke let at dae.

2. Med øre-formet og dekorativ ramme, det er både søde og fashionable.

3. Vævet og holdbart: den er vævet rattan spejl kan bruges i alle rum, eller kombineret med andre spejle til at danne et tema væggen.Det er den perfekte dekoration til badeværelse, stue, soveværelse, kontor-og indgang.

4. Spar plads: Hæng spejl på væggen for at gøre dit liv mere fashionable, nemme at bruge og spare plads.

5. Bredt anvendelsesområde: velegnet til alle bordplader, der er egnet til boligindretning, studier, atelierer, fester osv.Gøre dit liv mere smagfuld.

Navn: Rattan makeup spejl

størrelse:23x17x33cm

Materiale:Rattan+Spejl

farve:brun

Pakkens Indhold:

1 x rattan makeup spejl

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Dropshipping 1) Vi accepterer dropshipping, vi har en masse erfaring i dropshiping og vil ikke sætte nogen annoncer og materialer i den rækkefølge. 2) Vi accepterer CSV-fil (Excel-Fil) til at håndtere, for bulk ordrer.Du skal blot betale ved en ordre på Onug.dk.Vi vil håndtering af dine ordrer i henhold til en excel-fil.du kan sende os en CSV-fil, som kontakter alle customerrsquos oplysninger (Navn, e-Mail, Fulde adresse etchellip) og bestil info( farve, mængde).Jeg vil tilbyde samlede pris.Du skal bare nødt til at placere en ordre på Onug.dk, efter du betale for det.Vi vil indlæse filen ind i vores system og håndtering af dine ordrer accoding til din fil.Efter vi skibet ud for, vil jeg sende tilbage den CSV-fil med tracking koder.

Tags: peber shaker, til hjemmet, spejl i lommen, Spejl, ika væg spejl, foto spejle, miracullum wall stickers, søde ting, rattan tree decor, kurv rattan.

Relaterede varer: