Forside > 4 X 62mm OZ Racing Car Wheel Center Hub Caps Emblem M595 Fælgen Center Hub Caps Dække

4 X 62mm OZ Racing Car Wheel Center Hub Caps Emblem M595 Fælgen Center Hub Caps Dække

kr94.76

  • Model Navn: M595
  • Gældende position: Hjulnavet
  • Materiale: ABS
  • Land/Område af Bilen Fremstilling: Kina
  • Diameter: 62mm

hvis du ikke fandt, hvad du ønsker i vores shop, bedes du kontakte os for gratis, tak.

Hej størrelsen på billedet måles manuelt med afvigelse (varierede) på 0.1-0.5 MM Vær opmærksom på det.Tak skal du have.HVORDAN til AT MÅLE DET HJUL, CENTER CAPS, Før du placerer ordre, kan du læse de tip om, hvordan til at måle den rigtige størrelse hub caps, du ønsker.Det er bedre at bruge Vernier til at måle størrelser. 1. Mål hjulet center hul så tjek Venligst det følgende nederste billeder.Der er i alt to størrelser, du er nødt til at måle.For det første er den Ydre Diameter(O. D), andet er den Indvendige Diameter(I. D). 2.Måle den gamle hjul center caps, du har, skal Du kontrollere følgende bunden fotos af den rigtige metode til at måle størrelser af hub caps.

3.Hvis du stadig ikke ved, hvordan til at måle størrelsen, som du kan bede leverandøren af hjulnavet, hætter af størrelser, herunder Udvendige Diameter, Indvendig Diameter og Længde af Videoklip.

Forsendelse:

1.Når du placerer en ordre, vil vi sende varer inden for 3-5 dage, når din betaling er gennemført. 2.Vi garanterer ikke får tid på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. 3.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. 4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.Returnerer: 1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. 2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. 3.Køberen skal forsøge at fil en daim med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. 4.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Garanti & Vedligeholdelse: 1.Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen. 2.Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. 3.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. 4.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.Feedback: 1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Farve Mismatch: 1.Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv. 2.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tags: volkswagen hjul center caps hub, grøn oz, oz racing, hub mærkat, 4 brænder komfur, oz mærkat, centr, cover lock vw, 22mm objektivdæksel, stråler racing center cap.

Relaterede varer: