Forside > JIALINZEYI Rigtig Sexet Lange Ærmer, Blonder, Perler Havfrue Inde Unde Foring Bryllup Kjole brudekjoler

JIALINZEYI Rigtig Sexet Lange Ærmer, Blonder, Perler Havfrue Inde Unde Foring Bryllup Kjole brudekjoler

kr2 445.28

 • Mærke: JIALINZEYI
 • Ærme Stil: Off Skulderen
 • Model-Nummer: AJ017
 • De Faktiske Billeder: Ja
 • Element Type: Kjoler Til Bryllup
 • For Gravide Kvinder: Ja
 • Toget: Retten Tog
 • Dekoration: Perlebesat
 • Halsudskæring: V-Hals
 • Med indbygget Bh: Ja
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • Silhuet: Mermaid/Trumpet
 • Back Design: lynlås
 • Brudekjole Stof: Blonder
 • Billede Type: De Faktiske Billeder
 • Talje: empire
 • Ærme Længde(cm): Fuld

Når du regner med at købe denne kjole fra os,bedes du venligst læse det klart som nedenfor

1. Check venligst din Buste størrelse , livvidde , Hip Størrelse , Naturlig højde med vores standard størrelse,og hvis du ikke er sikker på din størrelse, så skriv til os, tak;

2. Denne Pris er for standard størrelsen , ikke for brugerdefinerede gjort, så hvis du ønsker at skræddersyet kjole, så bedes du venligst kontrakt os, tak;

4. Også vi kan give dig den bedste kvalitet og service så vælger os,er din ret at vælge

5. Denne pris er kun for standard størrelsen,vær venligst opmærksom på det,tak

6.Internationale Købere – Bemærk Venligst,

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe

Vi er en professionel bryllup kjole fabrik, kan Vi gøre noget design ' s brudekjole, brude kjole, brudekjole til dig, hvis du giver mig det billede.Alt i alt, venter Vi på din deltage.

Det vil tage 20-25 arbejdsdage til at skræddersy din kjoler af professionelle kjole smaker.Også det vil tage omkring 5-7 arbejdsdage for pakkerejser fra vores faciliteter til din destination.

Hvis du har en forespørgsel, forslag eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil være mere end glade for at hjælpe dig!Jeg håber, du vil nyde dem!

Buyers Guide

(1)følg måling instruktioner, og måle dig selv nøje.Efter du betale for mig ,så fortæl mig om dine nøjagtige målinger i 24 timer , så du kan få den kjole hurtigt !Hvis du har brug for en anden farve eller særlige krav, bedes du kontakte mig via E-mail.

(2) Farve kan variere mellem forskellige CRT-og LCD-skærme.

størrelse

Standard størrelse baseret på vores størrelse tabel, hvis du ønsker at lave en skræddersyet service,nedenstående er blot en vejledning.Vi anbefaler, at når det er muligt, at du får en kvalificeret syerske til at måle din kjole størrelse.Få altid en anden til at foretage målinger for dig: at måle dig selv vil give ukorrekte numre og kan føre til skuffelse.Mål med undertøj som ligner det du vil bære under din kjole, mål ikke med andet tøj på.

farve Information

Du kan vælge din foretrukne farve kjole fra vores farve skema.Hvis der ikke har den farve, du ønsker, skal du give os reference billede, vi ville vælge den mest lukkede farve stof til at gøre din kjole.

Bemærk

A: Der er ikke samme blade i verden,og Vi kan ikke garantere kjole samme som det billede, Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse,Farve, Design.Følg måling instruktioner,og måle dig selv nøje.

B: Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

C.Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne).Bud er for en kjole kun!!!

Betaling

A:Spærrede er GRATIS, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner.Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til leverandøren kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

B: Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Onug.dk i fremtiden.

Fragt og håndtering

A:EMS leveringstid ca 5-7 dage.EMS er en styrke i det land, som USA,Canada,Australien,Singapore,ENGLAND,Frankrig,Holland,Sverige,Tyskland,Japan,Fenland,Grækenland.Hvis du ikke er i disse lande, ville du bedre vælge andre ship company.

B: TNT eller DHL er kræfter til det meste af landet, i hele verden, men skibsfart omkostninger, ville være lidt højere end EMS.Leveringstid normalt om 3-5 dage.

FAQ

1. Hvor lang tid det kan tage for at forberede den kjole efter mit køb/bestil?

- Det tager omkring 15-20 dage til kjole forberedelse, efter betaling og ordre Information(kjole farve,størrelse, andre krav), der er modtaget.

2. Hvor meget det koster for told/skat?

-Som for told gebyr, det afhænger af brugerdefinerede kontor i dit land.Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.Når vi sender varen til dig, vil vi udskrive en "GAVE" ont han pakke, mulighed for told-afgift er sjældent.

3. Hvis jeg ikke kan lide den kjole, eller at det ikke passer til mig, efter du har modtaget, kan jeg returnere det tilbage?

-vi accepterer returret, kun på grund af problem med kvaliteten.såsom farve-størrelse, tilpasser kjole ikke er tilgængelig for retur politik.

Returret

1).Du skal kontakte os inden for 3 dage (72 timer) efter modtagelsen af din kjole(r).Angiv venligst problem af de modtagne varer og årsagen til returneringen.

2) Vare(r) skal returneres i sin oprindelige tilstand, med ingen tegn på slid, ælde, eller lugte.

3).Retur forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.Hvis du er tilfreds med varen, kan du hjælpe til at forlade os positiv feedback,tak for din støtte.

Feedback

Om Feedback : Feedback er vigtig for dig og mig, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du Sende en god feedback til mig, vil jeg gøre det for dig også, hvis du er utilfreds med vores produkter, bedes du giver os ikke negative feedback, bedes du kontakte Mig først, jeg vil give dig en god løsning, Hvis ikke, Post Negativ feedback er Ikke for sent.Tak for din forståelse.

W elcome til igen!

Hav en god dag og en glad fragt!

Tags: ringe til kvinder ur, banen pige fantasi, rios levende vand, rio las vegas kort, rio skydeline, rinoceronte shirt, rio film mærkat, rio karneval bold, rino bukser til mænd.

Relaterede varer: