Forside > EROS AQUA SENSATIONS vand BASE smøremiddel 30 ML for par sex toy voksne krop, sex olie Vaginal Anal blød

EROS AQUA SENSATIONS vand BASE smøremiddel 30 ML for par sex toy voksne krop, sex olie Vaginal Anal blød

kr73.97

  • Model-Nummer: 1005001409323659
  • Sjofelt Billede: No
  • Oprindelse: ES(Oprindelse)
  • Materiale: Vand-base
  • Element Type: Smøremidler
  • Størrelse: 30 ml
  • Seksuelt Suggestive: No

Experienca Eros er simpelthen en perfekt ting, tysk fremstilling med mange års erfaring opnå en meget høj grad resultatet.

Kan du lide hyggelig og våd?Eros vandbaseret er Vand-Baseret glidende produkter, der har en behagelig fugt, med kølende effekt.

Eros Aqua Sensations er et produkt linje, der tilbyder smøremidler til alle typer af spil og behov, i tillæg til vores gennemprøvede formulering.

Eros Aqua Sensation er en vand baseret glidecreme der giver en behagelig og våd oplevelse, med kølende effekt.Ud over at forbedre slip kvalitet, men også fugter og er derfor godt for huden.

Det betyder ikke efterlade et spor, eller det er klistret.

Aqua Sensations opretter en ny, ren, sund og spændende følelse.Vi ønsker dig en våd og glad elsker spil.

Funktioner: Dermatologisk testet.Meget økonomisk.Langvarig.Egnet med latex kondomer.Vand-baseret.Smagløst.Farveløs og lugtfri.Ingen parfume, ingen olier.

30 ml beholder.Forsendelser diskrete

Alle vores pakker er neutrale.Ingen mærker, logoer, ingen tegn på, hvad den indeholder.Du kan være sikker på, at ingen kommer til at finde ud af, hvad du bad om.

Vi har også omfatter ikke vores lagre eller virksomhedens navn.Så ingen kan se noget om, hvad kassen indeholder.

Tilfredshed Garanti

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb.Det er derfor, vi har kundeservice chat 12 timer i døgnet med støtte i spansk og engelsk.Hvis du har nogen problemer, uanset hvor lille den er, kontakt os og vi vil gøre alt i vores magt for at løse det.Kvalitetssikring.

Alle vores produkter er blevet gennemgået, og overholder alle EU-regler.De er 100% nyt og fremstillet med medicinsk kvalitet materiale for at sikre din sikkerhed.Du kan være rolig @ shopping i vores butik.Vi ønsker at garantere sikkerheden af vores produkter, hvilket er grunden til, at de er blevet renset og forseglet i emballage.

Det er muligt at man ved at åbne det det lugter lidt, fordi det var forseglet i flere måneder.Rens det og tør det naturligt og lugten forsvinder

Hvor lang tid tager vores forsendelser tage?

Vi bruger express shipping for alle vores forsendelser.Det er derfor, du vil modtage dine vare 3-5 dage efter købet i henhold til forsendelse land.

For ordrer inden for Spanien: du vil modtage din bestilling 3 dage efter køb.

For ordrer uden for Spanien: du modtager din ordre 5 dage efter købet.

Hvor lang tid tager det at behandle forsendelser?

Vi pakkede vores ordrer indenfor 24 timer.Din ordre vil blive afsendt 24 timer efter købet.

Din mening er vigtig

Vi ønsker den højeste grad af tilfredshed muligt i vores kunder.Det er derfor, vi tager os af alle aspekter af din oplevelse.Selv om vi ikke kan vide, om vi gør det rigtigt, indtil vi ved at din mening.Hvis du er tilfreds med dit køb, efterlade os en 5-stjernet rating, og fortæl din oplevelse.

Tags: black komfort, glidecreme sex-pack, japansk sex glidecreme, glycerin, ero for kvinder, goolook led strip, intel core quad i2, sex lube size, ero toy, 05 sex glidecreme.

Relaterede varer: