Forside > Collagen Creme Løfte Opstrammende Fugtgivende Anti-rynke Løfte Opstrammende

Collagen Creme Løfte Opstrammende Fugtgivende Anti-rynke Løfte Opstrammende

kr22.93

  • Certifikat Nr.: ###
  • Funktion: Anti-Aging
  • NETTO VÆGT: Andre
  • Mærke: LANBENA
  • Land/Område for Fremstilling: Kina
  • Køn: Kvinde
  • Ingrediens: Creme
  • Model-Nummer: ###
  • Certificering: GZZZ

[xlmodel]-[produkter]-[52954]

[xlmodel]-[produkter]-[52954]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52953]

Collagen Creme Løfte Firming Facial Moisturizing Anti-rynke Løfte Opstrammende

Funktion:

Bemærk venligst: Andet tilbehør er ikke inkluderet.

100% ny kvalitet

Gældende mennesker: Generelt

Hudtype: Generelt

Netto indhold: 80g

Effektivitet: anti-rynke, løft opstrammende, fugtgivende, lysere hud, er fugtgivende, hydrating

Instruktioner:

Efter rengøring, anvend en passende mængde på ansigt og hals, derefter forsigtigt massage indtil den er absorberet, både morgen og aften.

Bemærk:

1. Hvis der er nogen form for ubehag, skal du stoppe med at bruge den med det samme.

2. Opbevar produktet utilgængeligt for børn.

3. Undgå at opbevare lys ved stuetemperatur.

Bemærk:

1. Manuel måling tolerance er 2-5g.Du har ikke noget imod at dit bud.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, og det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.mange tak!

Denne pakke indeholder:

1 * Creme

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

Kunden Meddelelse :

1)Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke har modtaget, pls gøre kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

2)Vi lover at give den bedste service til vores værdifulde kunder.Vi sælger kvalitets produkter med den bedste pris og service.Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 24 timer(undtagen lørdag og søndag).Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Betalinger:

1) Før du køber, skal Du sørge for din leveringsadresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

2) Bedes venligst forlade betaling bemærk når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farver/størrelse).

3) Betaling, er meget sikker og nem.Aantaget betale on-line.Betaling er i besiddelse af Onug.dk og først frigivet, når du har bekræftet levering.

Forsendelse & Aflevering Sigt:

1) du bedes Venligst bekræfte levering efter modtagelsen af varen.

2) .Vi vil arrangere levering inden for 1-7 dage efter betaling er modtaget.Det tager normalt 3-7WORKING dage til forsendelse ankomst.Hvis du ønsker at sende det ved DHL,UPS eller andre, bedes du kontakte os efter auktionen og før betaling.Vi vil sende dig en faktura med gebyrer.

3) Genstande, der sendes via økonomi porto(sender vi din pakke med gratis tracking nummer), nå de fleste af de lande inden for 10 til 30 arbejdsdage.

4) Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.Hvis du ikke kan få det, efter 38 dage.Kontakt os venligst for opløsning.

5) Shipping kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

6)køberne er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.Disse afgifter er købers ansvar.

7) Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, bedes du må ikke byde.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid.

8) Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returret:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du modtager,bedes du returnere det inden for 7 dage ,og husk at holde det i god stand(men vi gør ikke anerkender ansvar menneskelige ødelæggelse ),men du bør tage den tilbage shipping gebyr dig selv,tak så meget!

Når vi har modtaget varerne,og for at overholde de varer, der er godt,vil Vi tilbyde dig Fuld Refundering !

Kontakt mig venligst på forhånd, inden du returnere varen.

Feedback:

Venligst forlade positiv feedback og 5 Stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har problemer efter modtog pakken,pls føle sig frit til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og yde dig den bedste kunde service

Tags: kollagen maske, creme cleaner sølv, elizabecca, arbutin, kløestillende creme, creme ansigt koreansk, arganmidas fugtgivende creme, creme urinstof, ultralyd-ion-face lift facial skønhed enhed, Cherry blossom essens.

Relaterede varer: