Forside > Høj Renhed Titanium 2N5 Ti Barren og Korn på 99,5% for Forskning og Udvikling Element Metal Simpelt Stof Raffineret Metal

Høj Renhed Titanium 2N5 Ti Barren og Korn på 99,5% for Forskning og Udvikling Element Metal Simpelt Stof Raffineret Metal

kr137.43

  • Brug: Metal Elementære Stof
  • Metal: Titanium
  • Materiale: Titanium
  • Renhed: 2N
  • Størrelse: Customized
  • Dimensioner: som beskrevet
  • Form: Barren og Korn
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Model-Nummer: CAS#
  • Producenten: HMME

Information

CAS#: 7440-32-6, m.s. 1668 °C, og b.s. 3260 °C Massefylde 4.507 gm/cm 3

Sølvfarvede hvid, skinnende, plastisk, lave densitry og god styrke.

*Korn Størrelse: ca 3x3 mm

*Package: I Vakuum Forseglet OPP Taske til Små mængder

*Tøv ikke med at kontakte os for bulk orden priser.

*Periodiske Tabel (Alle elementer med blå farve kan være leveret af os)

Produkt Detaljer

Om Forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Onug.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Onug.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Efter Salg og Feedbacks

Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Din feedback er meget vigtig for os, og vi håber du kunne forlade os en positiv feedback.Vi ville efterlade dig en god feedback, også.

Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.

Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os på nedenstående måder:

A. Via Onug.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Vi giver 30-Dages ubetinget vende tilbage til refusion, service, garanti, selv varen ankom i perfekt stand.

SHOPPING MED OS, SHOPPING MED INGEN RISIKO!

Tags: kobber barren, metal polish voks, bælte sander sandpapir, dewalt værktøj, cc2530 development kit, bitcoin medalje, anti-scanner, forskning baseret, magnesium ark, barren.

Relaterede varer: