Forside > Støddæmper Foran & Bag, Aluminium Monteret Fjedre Spjæld for 1/10 Traxxas Slash 4X4 4WD RC Biler

Støddæmper Foran & Bag, Aluminium Monteret Fjedre Spjæld for 1/10 Traxxas Slash 4X4 4WD RC Biler

kr105.52

  • Bruger: Biler & Fjernbetjening Legetøj
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Ny
  • Certificering: INGEN
  • Materiale: Metal

[Gældende Køretøjet]Suitble for 1/0 Traxxas slash 4x4 4WD short course RC truck.

[Aluminium Legering Materiale]kroppen er lavet af letvægts Aluminium legering materiale, som er holdbar og forbedrer den overordnede ydelse af støddæmper.Det er en perfekt opgradering udskiftning af tilbehør.

[Installation]foråret diameter af slash 4x4 stød er 22mm.Du er nødt til at bruge lange skruer og skiver til at hjælpe montering(hulafstand m)

[Påfyldning af Olie]indersiden af støddæmper indeholder en lille mængde af smøreolie.For bedre at kunne udøve den stødabsorberende ydeevne, anbefales det at tilføje den passende mængde af støddæmper olie i henhold til dine behov, før du bruger

Specifikation:

Hulafstand: m

Diameter: Ca 22 mm

Materiale: Aluminium Legering

farve: guld

Forreste Støddæmper:

Samlet Længde: Ca 100 mm / 3.94 Tommer

Hul center til center hul: Ca 92 mm / 3.62 Tommer

Bageste Støddæmper:

Samlet Længde: Ca 115 mm / 4.53 Tommer

Hul center til center hul: Ca 105 mm / 4.13 Tommer

Pakkens Indhold:

2stk * Forreste støddæmpere

2stk * Bageste støddæmpere

4stk * Hule Kugler

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Onug.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Onug.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback .Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

Tags: cvd traxxas, traxxas slash 4x4 reducer, trax, guitar lp, crawler chok, traxxa, traxxas slash 4x4 aksler dele, guitar slash, 110 chok, traxxas udr ubegrænset desert racer dæk.

Relaterede varer: