Forside > Stjerne Formet Små glasflasker med Flettet Nylon Reb Nøgleringe DIY-Små Parfume Krukker Vedhæng Blandet Farve 7pcs

Stjerne Formet Små glasflasker med Flettet Nylon Reb Nøgleringe DIY-Små Parfume Krukker Vedhæng Blandet Farve 7pcs

kr54.35

  • Stil: Trendy
  • Materiale: Glas
  • Mærke: Jarvials
  • Bruger: Vedhæng Flasker/Gaver
  • Egenskaber: Små Propper, glas flasker med nøgleringe
  • farve: Blandet 7 Farver
  • Regional Funktion: Kina
  • mønster: små stjerner formet glas, flasker,
  • Størrelse: 25x20x10 mm
  • oprindelsessted: Yiwu Kina

Stjerne Formet Små glasflasker med Flettet Nylon Reb Nøgleringe DIY-Små Parfume Krukker Vedhæng Blandet Farve 7pcs (1 mm = 0.039 tommer, 1 tomme = 25,4 mm) Størrelse: 25X20X10 mm

Vægt: 1 g per styk

Antal: 7 stk pr pose

Farve:Blandede

Bemærk:1.Der kan være lidt forskel i farven på grund af computerens skærm indstillinger. 2.Disse billeder er kun til reference, skal du kontrollere den ovenfor detaljeret måling for at vælge den korrekte størrelse,og at 1-2mm forskelle på grund af manuel måling, tak.

Om Pakning Af varer er godt pakket med opp taske , og så vil vi pakke dem med standard paperbag eller karton ( som mængden af de varer, du har bestilt sæt

Om Shipping 1. Gratis Fragt ved China Post, luftpost,har brug for omkring 15--25 arbejdsdage at ankomme. 2. Vi Leverer også andre shipping services,som Fedex IE,UPS Express Saver,DHL,Fedex IP,UPS Expedited(Skal Ca 8-10 hverdage),EMS(har Brug for Om 10-15 dage),Men Disse har brug for dig til at bære nogle af gebyrer.Af kursus, dette kan også justeres i forhold til det beløb af dit køb, stræber vi efter at være den bedste pris får du de mest tilfredse med varerne. 3. Disse leveringstid er skøn, under transport forsinkelser på grund af forskellige naturlige ugunstige faktorer, der er stadig en masse forståelse,Tak!

Forsendelse Måder

Leveringstid

Forsendelsesgebyr

Kina Post, Luftpost

15-25 Arbejdsdage

Gratis Forsendelse

UPS/Fedex/DHL

8-10 Arbejdsdage

Skal købere til at bære nogle af gebyrer

EMS

10-15 arbejdsdage Betaling Betaling forventes modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt.Spærrede er vores foretrække betaling metode Tilbagevenden&Exchange Politik, at Alle vores offfers er støttet af 100% tilfredsstillelse garanti ,men Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, det kan være tilbage i den oprindelige tilstand inden for en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale retur fragt Feedback Politik, Da din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet .vi hjerteligt inviterer dig til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service .Det tager kun 1 minut .mange tak !Og hvis du har nogen utilfredshed,bedes du kontakte med os venligt og give os en mulighed for at løse problemet, inden du forlader os med en negativ feedback.Vi er sikre på, at der altid er en løsning, og så er vi certaintly ikke ønsker at gennemføre en ordre ,vores kunde, der har efterladt et dårligt indtryk.I et ord ,hvis du har nogen spørgsmål,bedes du kontakte os frit,vil vi svare så hurtigt som muligt!

Om OS Vi er et nyt hold, selv om vi bare kom denne familie Onug.dk snart, men vi er overbeviste om, at vi med din hjælp og vejledning, vi kan gøre store fremskridt!Fordi vi har været fastholdelsen af den "kunden først, bedre" filosofi at yde den bedste kvalitet og service til hver kunde.Vi har her en stabil levering, overkommelige priser, kvaliteten af varer og tjenester, vi stræber efter at skabe et godt team, og bedre for hver kunde service!

Endelig,din tilfredshed,vores stræben !Håber i nyder din online shopping tur.Med venlig hilsen!

Tags: glas, aromaterapi nøglering, matt black glass jar, grøn glas vedhæng, farvet glasse jar, kina brille, lille spray, os glas, Jar, neckale vedhæng flaske.

Relaterede varer: