Forside > StrongBeauty Kort Bløde Naturlige Bølge Syntetisk Hår Paryk Kvinder Capless Parykker

StrongBeauty Kort Bløde Naturlige Bølge Syntetisk Hår Paryk Kvinder Capless Parykker

kr109.06

  • Mærke: StrongBeauty
  • Parykker Længde: Kort
  • Tæthed: 130%
  • Hætte Størrelse: Gennemsnitlige Størrelse
  • Tekstur: Naturlige Bølge
  • Materiale Kvalitet: Høj Temperatur Fiber
  • Kan Blive Permanentet: Ja
  • Emner pr Pakke: 1 Stykke Og Kun

StrongBeauty Kort Bløde Naturlige Bølge Syntetisk Hår Paryk Kvinder Capless Parykker

Vores toppe er lavet af en af de fineste materialer, der anvendes i denne branche...Kanekalon.

Brug en god råvarer og udsøgte håndværk

Parykker lette vægt og Mere åndbar

Farve: #H16-613

Farve: #15BT613

Farve: #24BT613

Farve: #1

Farve: #4

Farve: #8

Farve: #12

Farve: #30

Farve: #33

Velkommen til min butik

Porto: Vi sender varer med EMS eller EQUICK,EMS og EQUICK er meget hurtig og meget sikker måde og du modtager dine varer i 5 eller 8 arbejdsdag, efter vi sende dem,kan vi give dig tracking nummer for at kontrollere e-mail-status .Selvfølgelig, hvis du køber mere,vil prisen være lavere.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.

Bemærkning:

Vi sætter stor pris på alle vores kunder på Onug.dk, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion.Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service der er langt over de fleste andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!

Efter tjeneste:

Når køber modtager varen,Hvis problemer med kvaliteten inden for 30 dage,påtager Vi os ansvaret for udskiftning Af vores virksomhed og købere bære shipping fragt hinanden.Retur varer skal være i Garanti og uden nogen form for fysiske skader eller beskadiget med nogen tegn på misbrug eller menneskeskabte skader skader

Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser.Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt.

Om Feedback:

Vi glæder os mulighed for at udveksle Feedback med du som en af vores mange købere.Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb og flittigt arbejde sammen med dig.

Tags: curly kort paryk, steg paryk, Kort syntetisk paryk, rainbow paryk, curly pink paryk, kort paryk, synthet paryk, Emmor, strongbeauty paryk, blond paryk.

Relaterede varer: