Forside > 1 Par Sports Sind Dørs Bil Mærkat Mærkat Biler Bil Styling For FIAT PUNTO EVO ABARTH Bil Klistermærker Udvendig Tilbehør

1 Par Sports Sind Dørs Bil Mærkat Mærkat Biler Bil Styling For FIAT PUNTO EVO ABARTH Bil Klistermærker Udvendig Tilbehør

kr116.09

 • Emballage: Ikke Pakket
 • Materiale Type: pet
 • Item Længde: 63inch
 • Item Bredde: 3.2inch
 • Kategori: Klistermærker
 • Mærkat Placering: Dør & Talje linje
 • Model Navn: SMFI-2
 • Item Højde: 0.01inch
 • Model: Køretøjet Logo
 • Type Mærkat: Bilen Kroppen
 • Mærke: SPORT SIND
 • Element Type: Klistermærker
 • Design: Ord
 • Type: Lim Mærkat

Kontakt os for specifikke ordrer, vi vil gøre vores bedste for at opfylde kundernes behov.For stor mængde er købere, kontakt os venligst for yderligere information og priser, rabat er tilgængelig for blandet ordrer.

Vi kan tilpasse andre stil og farve mærkat, hvis du ikke fandt, hvad du ønsker i vores shop, bedes du kontakte os for gratis, tak.

100% helt Ny SPORT, SIND og god kvalitet

Materiale:PET

Vandtæt, Fade-resistente, selvklæbende

Sørg for at størrelsen er det, du ønsker, før du køber, hvid er en farve som sølv,ikke er 100% ren hvid, hvis du tankerne er du ikke for

Brug:1.Rense din bil overflade, hvor der vil være pasta og tørre op.

2.Riv og indsætte mærkat på din bil.

3.Vent til den er tør(vi har intaller meathod i sidste ende kan være henvisning)

INGEN BAGGRUNDSFARVE

De er modstandsdygtige over for UV -, ydre klimatiske faktorer og gentagen vask.

Leveret i henhold til transfer papir, for at lette installationen.

Hver sticker/decal har 3 lag:

1. Det øverste lag er transfer tape

2. Det midterste lag er den vinyl decal

3. Det nederste lag er opbakning papir (der er skrællet af, når du installerer)

Hvis det er muligt, skal du ikke installere under 15 grader omgivende temperatur.

Ikke vask din bil i det mindste 3 dage efter, at du har anvendt det mærkat.

Rengør området, at vinyl vil blive anvendt.Alle snavs og voks, som skal fjernes for at give vinyl

passende overflade til at overholde.

Pakke Inkluderet

1 Par bil mærkat

Vi garanterer en tryg og sikker shopping oplevelse så du behøver ikke bekymre dig det, hvis du ikke modtog din pakke i tide, skal du kontakte os.

Forsendelse:

1.Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.vi vil sende de elementer, der snart når din betaling er gennemført. 2.Vi garanterer ikke får tid på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. 3.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. 4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.Returnerer: 1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. 2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. 3.Køberen skal forsøge at fil en daim med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. 4.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Garanti & Vedligeholdelse: 1.Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen. 2.Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes. 3.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. 4.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.Feedback: 1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Farve Mismatch: 1.Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv. 2.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tags: carbon evo x, fiat spider abarth tilbehør, fiat linea, fiat mærkat, citroen jumper, abarth logo, 595 abarth, abarth mærkat, køb fiat 500 abarth, fiat abarth 500 body kit.

Relaterede varer: