Forside > Xenon H4 55W AC-Xenon HID Forlygter H4 Pærer Xenons Bi-Xenon 6000K Super Lyse Hi/Lo Stråle Bi-Xenon Auto Lys Xenon H4 tågelys

Xenon H4 55W AC-Xenon HID Forlygter H4 Pærer Xenons Bi-Xenon 6000K Super Lyse Hi/Lo Stråle Bi-Xenon Auto Lys Xenon H4 tågelys

kr104.05

 • Xenon Lys Model: H4H/L Bi-Xenon
 • Anvendelse: LED-Forlygter Pærer Høj eller Lav Beam
 • Levetid: Over 32000 Timer
 • Certificeringer: CE / FCC / Rohs / IP65
 • arbejdstemperatur: -40-+105 Celsius
 • Mærke: CROSSTIGER
 • Spænding: 12 V
 • H4 Xenon Forlygter: 55W Xenon Hid-Pærer Lys
 • h4 xenon: Auto Bil Forlygte Lampe
 • Certificering: CE
 • Pakke Inkluderet: 1 par H4 Xenon(Ballast omfatter ikke)
 • Pære Type: H4
 • Xenon H4 Forlygte Pærer: Bil Lys HID Xenon Kit
 • Garanti: 12 Måneder
 • xenon h4: 55W Xenon H4 HID Conversion Kit
 • Element Type: HID Conversion Kit
 • Xenon Lys Type: Bi-Xenon-Lys
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Watt: 55W

Lys svagt over tid, erstatte i par for at opnå optimal ydeevne.Disse utrolige biler Xenon-lampe bil forlygter er meget godt bygget med blå rør, ved hjælp af den intelligente IC-controller til at styre og arbejde mere stabil.Fantastisk præstation af vandtæt, støvtæt, stødsikker,Anti-UV.Disse HID Conversion Kit er stor,billig.Ser godt ud og fungerer godt, kan se meget bedre om natten.Super hvidt lys og god leder i projektoren.

Dette produkt er en universel montering.Opgradering til Bil,Kuffert,SUV,RV HID Xenon Forlygte.Som for Cruze/RAV4 Toyota Honda Kia Mazda Nissan Mitsubishi, Hyundai Chevrolet, Pontiac osv.

Hvis du ikke er sikker på om montering,bedes du kontakte os, før du bestiller, og vi kan hjælpe dig

Føler dig træt efter en lang tid på at køre på grund af den lave lysstyrke af lygten?Hvis dine forlygter er dæmpning eller døde, du sætte dig selv og andre bilister i fare.Så er det tid til at finde de bedste forlygte udskiftning for din tur.For dig og andre menneskers sikkerhed,du skal have lyst til at se bedre, når man kører om natten.Vores bil forlygter Xenon vil være et meget godt valg til dig, og vi leverer en bred vifte af forlygter,BARE FOR DIG!Det vil gøre din bil unik,og ser så cool, når du kører.Du vil føle sig mere trygge med bedre belysning.Du er garanteret at nyde den perfekte vej synlighed.Du fortjener det!

Hvorfor vælge Dette Xenon Forlygte ikke Halogen eller andre?

Den oprindelige bil halogen lampe, lav lysstyrke, korte liv.Xenon lys,lyse nok,at reducere blænding og udvide elementet liv

Genoprette klarhed og synlighed

1.Øget synlighed og sikkerhed

2.Øget sidevej synlighed

3.Øget perifer synlighed

Arbejde effektivt

1.Varen blev lavet af anti-UV-blå rør, den kontrolleres af lys, vil være større, for at undgå potentielle risici ved blændende

2.Ægte plug and play, instant start

3.IP65 vandtæt,50% lysere end traditionelle Xenon

4.Stærkere evne anti-eksplosion,shakeproof,højtemperaturbestandig,højt pres resistent

Bemærk: 1. Produktet skal installeres af professionelle person. 2. Før installationen,skal du afbryde køretøjets batteri negative. 3. Husk at tjekke ledninger efter installationen, Hvis de har problemer så tøv ikke med at kontakte os. 4.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os i god tid. 5.Hvis dette element ikke kan arbejde godt,bedes du kontakte os på e-mail først.Alle vores produkter er fremstillet under streng kvalitetskontrol.

1.Vi kontrollerer alle varer inden afsendelse ud, hvis du har modtaget en knækket / defekt vare, bedes du tage billeder og sende til os med det samme.

2.Lad 0.3-0.8 cm forskelle ved måling.

3.item farve, der vises på billederne kan være lidt forskellige på forskellige computerskærme,tak for din forståelse.

4.Alle internationale ordrer er underlagt kontrol og toldklarering.

Vi er IKKE ansvarlig for eventuelle skatter,afgifter og gebyrer.Købere er ansvarlig for at kende deres lande specifikke politikker.

1.Dette er internationale Sælger.Vi er i en anden tidszone.Vi vil besvare din mail inden for 24 timer.

2.Kontakt os, når du har nogen forvirring af vores vare .Vi vil give dig mere detaljerede oplysninger så hurtigt som muligt.

3.Vær venlig at vente på vores svar til din e-mail og give os en chance for at kommunikere.

1.Ordrer vil blive behandlet med det samme.Varer på lager vil blive sendt inden for 2 dage, når betaling er bekræftet.

2.På grund af opgørelse udsving,en vare kan være udsolgt.

3.I dette tilfælde, vil vi formidle den forventede leveringsdato til køber, og giver mulighed for at annullere ordren til en fuld refusion.

4.Forsendelsen foretages af Onug.dk Standard Shipping, ePacket, Kina Post, der er Registreret luftpost, EMS, e-EMS, Europa, Økonomi, Yanwen Økonomiske Aircondition, e-Mail osv.på grund af den wight og dimensioner af pakken.

5.Det er meget vigtigt for køber at give os detaljerede oplysninger om adresse(Inklusive Postnummer og Telefonnummer),uden et telefonnummer,overførslen må ikke ske.

6.Efter modtagelse af din ordre, skal alle pakker grundigt for mangler, er beskadiget eller forkerte dele.Vores lagre gøre alt for at forhindre transportskader, men det forekommer lejlighedsvis i løbet af transporten.Hvis du modtager en beskadiget del, skal du IKKE acceptere pakken, har afsenderen straks tilbage til afsenderen.

Den Anslåede Leveringstid:

Rusland og USA Køber: Det vil ankomme i 12~25 arbejdsdag.

Den Europæiske Køber : Det vil ankomme i 15~30 dage.

Canada og Australien Køber : Det vil ankomme i 15~35 dage.

Det andet land: Det vil ankomme i 18~39 dage.

BEMÆRK:

1.RUSLAND Køber skal angive fulde navn og på den adresse, der er,eller ikke vil passere Rusland told

2.Den forventede leveringstid er kun til reference for logistik højsæsonen måske får forsinket.

3.For Economy class shipping metode,tracking, oplysningerne vil ikke være tilgængelige.

1.I tilfælde af mislykkede levering med kureren, medmindre det var forårsaget af forsømmelighed fra kurer, men ved ikke præcis levering af oplysninger og manglende evne til at kontakte modtageren,skal alle omkostninger, der er nødvendige med kurer til yderligere levering forsøg vil der blive opkrævet fuld til modtageren.

2.Varer kan returneres for ombytning eller refusion inden for 30 dage fra udstedelsesdatoen.

3.I tilfælde af returforsendelse,Alle returnerede varer SKAL VÆRE i original emballage.Vende tilbage fragtomkostninger er ikke indløselige, medmindre returneringen skyldes en producent, der er defekt eller en direkte følge af en fejl fra vores side.

Tags: xenon-lampe, hid, bixenon, led osram, ampuller h4 led, lo pan, bi h4 xenon, xenon kit, h7 xenon, h4 hid.

Relaterede varer: