Forside > Cykler Opbevaring Styr Frempind Pose Mad, Snack, Vand Flaske Bikepacking Cykel Taske Touring Pendling Isoleret Pose

Cykler Opbevaring Styr Frempind Pose Mad, Snack, Vand Flaske Bikepacking Cykel Taske Touring Pendling Isoleret Pose

kr30.51

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: Ingen Læbe
  • Materiale: Nylon

For at fejre Kina traditionelle Nye År, vil vi være på ferie fra den 30 januar til Februar 19th, 2021. I løbet af den periode, kan vi ikke behandle din ordre (undtagen produkter i Europa lager) og besvare din besked på tid.Vi undskylder for den ulejlighed, dette måtte forvolde dig.Tak for din forståelse og støtte!

1. For de Europæiske Lande, Jernbane Forsendelse 30-45 dage (uden forsendelse information på UPS hjemmeside) + UPS 3-6 dage

(ikke tilgængeligt område for levering - Spanien de Kanariske Øer i postnummer start med 35 og 38 )

2. Til Usa, Sea Shipping 30-35 dage (uden forsendelse information) + UPS/FedEx 3-6 dage

(ikke tilgængeligt område for levering - PO Box, Hawaii og Alaska)

3. Til Rusland, tage 30-45 dage (bortset fra fjerntliggende område.Du er nødt til at samle op for ved dig selv, hvis leveringsadresse er af fjernbetjening.)

4. Til Malaysia, Thailand, Sydkorea, Singapore tage 7-15 dage

Ovenstående er den omtrentlige leveringstid, i henhold til vores erfaring.Vi vil gøre vores bedste for at give pålidelige fragt service og håber, at det vil komme til tiden.Men leveringen kan være forsinkelse på grund af toldbehandlingen, Helligdag, Dårligt Vejr, Flyselskab, Strejke, Orkanen Sandyand og så videre.Tak for din forståelse!

Cykler Opbevaring Styr Frempind Pose Mad, Snack, Vand Flaske Bikepacking Cykel Taske Touring Pendling Isoleret Pose

NEM ÉN-HÅNDS-ADGANG - Lægger til din cykel, styr og frempind giver mulighed for hurtig og nem adgang til snacks, vand flaske , base lag, telefon/kamera osv!Top lukning åbner og lukker hurtigt med den ene hånd.

PRAKTISK opbevaringsløsning - Stor nok til at passe vandflasker og standard/stor cykel flasker!Mesh side lommer er perfekte til at holde energi barer, trash, telefon, små værktøjer, osv.

SIKKER 3-PUNKT-ATTACHMENT - En velcro loop lægger stamceller taske til dit styr, en 2nd velcro loop lægger til stammen, endelig klip stroppen i bunden af posen gennem cyklen, gaflen, og stram remmen.Sikkert holder dit gear selv gennem hård sex trail trail ridning!Aftagelig og justerbar velcro sløjfer giver dig mulighed for at fastgøre posen til enten side af din stamme.Maksimere din lagerkapacitet ved at installere EN PÅ HVER side af din stamme!

ISOLERET OG HOLDBAR - Moosetreks Stamceller Taske er isoleret til at holde dine drikkevarer cool!Der er også et drænhul i bunden.Lavet af slidstærkt ripstop nylon denne taske, der er designet til at gå i det fjerne!

ALSIDIG - Justerbar velcro sløjfer giver dig mulighed for at fastgøre posen til enten side af din stamme.Maksimere din lagerkapacitet ved at installere EN PÅ HVER side af din stamme!

Produkt navn: hæng taske, elkedel taske

Farve: sort

Størrelse: S (12.5 * 8 * 8 cm)

M (17 * 8 * 8 cm)

Vægt: S (65g)

M (75g)

L (75 g)

1. Vores test blev foretaget af en 55 kg chauffør på en flad og glat vej.Max rækkevidde varierer på grund af de forskellige vægten af føreren, hastighed, operationelle færdigheder, vejen tilstand og vejr.

2. Scooter og brugervejledning kan være lidt forskellig i forskellige produkt-masse.

3. Du oplade batteriet fuldt ud, før den første brug af scooteren.I addtion, du oplade batteriet en gang hver tredje måned, selvom du ikke bruger scooter, for at vedligeholde batteriet er fuldt funktionelle og forlænge dens levetid.Nedsænkning i vand, kollisioner, og andre unormale faktorer vil eald at batteriet skader, som ikke er dækket af garantien.

Vi vil nøje kontrollere ordre og pakken for at sikre, at alt er i god stand, før du sender det ud.Håber du vil opfylde med vores samlede ydelser samt produkt-og ser frem til din gode feedback.Negativ feedback/Tvist kan ikke hjælpe dig med at løse ethvert problem.Vær venlig at kontakte os for en løsning så hurtigt som muligt, hvis du finder det ikke er som beskrevet, eller er af lav kvalitet, og vi vil helt sikkert løse det for dig.I mellemtiden, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du venligst bekræfte ordren inden for 3 dage efter modtagelse af din ordre og forlade positive tilbagemeldinger med 5-DSRs og billeder.Til at takke de kunder, support, vi vil give lidt rabat ved din næste bestilling, og du vil få VIP hurtigt efter-salg servive fra os!Håber, vi har chancen for at gøre forretninger med dig :)

Tags: ine, black lace mantille, bicycl, 3k, taske cykelstyr, taske cykel, cykel chrome, vinteren bikepacking, elektrisk bycicle taske, taske bikepacking woho.

Relaterede varer: