Bestem selv smagen på din cigaret med billige e-væsker

E-væske

Du kan måde få gode og billige smage (foto: smoke-it.dk)

Der kan være mange grunde til at man ønsker at stoppe med at ryge. Smagen er for mange den store faktor i rygestoppet. Her er e-cigaretten en stor fordel og hjælp. Du kan nemlig helt selv bestemme hvad det skal smage af med hjælp fra e-væsken.

Gode råd til e-væsken

Vi er alle sammen forskellige og har forskellige præferencer for smag. Det er derfor en god idé at prøve sig frem med forskellige smage. Selvom du har en nogenlunde forestilling om, hvad du godt kan lide, er det stadig en god idé at prøve dem. Smagen kan godt være meget koncentreret, så det er ikke altid, de smager, som du tror. Derfor er det en god idé at købe de mindste flasker af de smage, du gerne vil prøve. Der er utroligt mange væsker, og der er kun en ting at gøre – prøv dig frem.

Hvis du vælger at købe flere forskellige smage, er det en god idé at holde dem adskilt. Hvis du for eksempel har en smag med menthol, er det en god idé at have et mundstykke og en atomizer kun til den smag. Det samme gælder, når du skifter til en smag med frugt. Grunden til dette er, at smagende bliver ved med at sidde i de forskellige dele i e-cigaretten i noget tid. Så hvis du skifter, vil der stadig være en bismag af den forrige smag. Dog er det ikke altafgørende ved atmonizeren, men blot en god idé. Ved mundstykkerne er det dog et must, at skifte, da den første e-væske altid vil sidde i mundstykket.

Se udvalget af billige e-væsker her

Se mere her:

E-CIGARETTER MED MANGE SMAGFULDE E-VÆSKER

FÅ HJÆLP TIL RYGESTOP MED BILLIGE E CIGARETTER