Bliv røgfri med en Innokin ecig

E cigaret (smoke-it.dk)

Skift røg ud med damp med en god e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

E-cigaretter er enormt populære som hjælp til rygestop. Det skyldes, at man med e-cigaretter både kan få nikotin og en fornemmelse, der ligner den, man har, når man ryger en rigtig cigaret.

Høj kvalitet fra Innokin

Et af de firmaer, der producerer e-cigaretter, er Innokin. Det blev grundlagt i 2011, og deres vision er at kombinere ny teknologi og høj kvalitet i deres e-cigaretter. De er blevet enormt populære i USA, hvor de har over 5000 butikker, og nu er de ved at komme ind på det europæiske marked. Hvis du overvejer at købe en e-cigaret, kan du derfor overveje at købe en fra Innokin.

Vælg den rigtige e-cigaret

E-cigaretter fås i mange forskellige designs og størrelser. Derfor er det en god ide at undersøge markedet, før du beslutter dig for, hvilken du vil have. Hvis du vælger den e-cigaret, som passer bedst til dig, er der større sandsynlighed for, at du lykkes med dit rygestop.

Det er altid en god ide at tjekke priserne på de forskellige e-cigaretter, inden du bestemmer dig for, hvilken du vil købe. Der findes mange forhandlere af e-cigaretter, både i fysiske butikker og på nettet, og derfor kan der være penge at spare, hvis du sammenligner priserne de forskellige steder.

Når du har fundet den e-cigaret, du vil have, skal du vælge, hvilken væske du vil bruge. Der findes mange forskellige varianter på markedet. De varierer i indholdet af nikotin, og på den måde kan du langsomt trappe dit nikotinforbrug ned, som det passer dig. Derudover fås væskerne i mange forskellige smagsvarianter i alt fra menthol til hindbærsmag.

Klik her for at se et stort udvalg af e-cigaretter fra Innokin

Se flere gode tilbud her:

BILLIG E-VÆSKE FINDES OGSÅ I ORDENTLIG KVALITET

KØB EN ECIGARET SOM IMØDEKOMMER DINE BEHOV