Find dine favorit e-væsker til din e-cigaret

E-væske

Der er et kæmpe udvalg af gode e-væsker (foto: smoke-it.dk)

Et rygestop kan være en svær proces. Hvis du investerer i en e cigaret, kan du hjælpe rygestoppet godt på vej, fordi du stadig får nikotin med e-cigaretten, og fordi e cigaretten minder om en rigtig cigaret, så du kan styre din rygetrang.

Find din favoritvæske

E cigaretter fås i mange forskellige modeller. Du kan købe dem i fysiske butikker eller på nettet. Når du skal i gang med at bruge en e-cigaret, skal du også investere i e-væske til den, for at den virker. E-væskerne fås i mange forskellige varianter med forskelligt nikotinindhold. På den måde kan du selv styre, hvor meget nikotin du får og dermed nedtrappe dit forbrug, som du ønsker. Så kan du nemmere kvitte cigaretterne, da du langsomt har mindre og mindre brug for nikotin.

E-væsker med mange forskellige smage

Udover at e-væsker indeholder nikotin, fås de også i mange forskellige smagsvarianter. Du kan for eksempel få væsker med hindbærsmag, citron, menthol, champagne, vanilje eller tobakssmag. Der findes et hav at smagsvarianter, så det er bare med at prøve sig frem, så du finder den smag, du allerbedst kan lide.

Bland selv eller køb færdigblanding

Du kan købe færdigblandede e-væsker, men du kan også selv nemt lave din egen blanding. Det eneste det kræver er, at du køber en mixerflaske, en aroma eller en smag og en neutral e-væske-blanding med eller uden nikotin. Du kan finde forskellige guides på nettet til, hvordan du selv nemt og enkelt blander din egen væske. På den måde kan du sammensætte væsken, så den passer lige til din smag og dit nikotinbehov.

Klik her for at se et stort udvalg af e-væsker

Se flere gode tilbud på e-væsker her:

SPAR MANGE PENGE VED AT KØBE EVÆSKE ONLINE

BESTEM SELV SMAGEN PÅ DIN CIGARET MED BILLIGE E-VÆSKER