Jovetech e-cigaret kan være vejen til et rygestop

E cigaret (smoke-it.dk)

En e-cigaret tilbyder en sundere rygning (foto: smoke-it.dk)

Hvis du ikke helt ved hvordan du skal gribe et rygestop an, så kan du heldigvis finde råd til hvordan du kommer i gang og kan tage tyrene ved hornene.

Prøv med en e-cigaret

Hvis du ikke er meget for en kold tyrker – og måske ved, at du ikke vil lykkes – kan du med fordel prøve at starte med en e-cigaret. En e-cigaret er en batteridreven cigaret, hvor du i stedet for tobak, ryger en speciel væske. Det vil sige at du faktisk ”damper” og ikke ryger. Det kaldes i miljøet også ”vaping”. Væsken, som du køber kaldes også e-juice. Den bliver opvarmet i brænderen, og bliver her omdannet til en tyk damp, som er det, du inhalerer. Det er også med denne e-juice, du kan kontrollere dit rygestop på. E-juicen kommer ikke kun i mange forskellige smage, men du kan også købe forskellige styrker af nikotin. Nogle væsker har et høj indhold af nikotin, så du vil få den samme mængde, som hvis du røg en cigaret. Andre væsker har helt ned til 0 mg nikotin. Så ved at købe væsker med forskellige nikotinstyrker, kan du nedtrappe din indtag af nikotin, og måske helt være i stand til at undvære. Hvis du har en væske med høj koncentration, kan det dog være svært med en e-cigaret at kontrollere hvor meget du indtager i løbet af en dag. Det er fordi du ikke vil kunne tælle hvor mange cigaretter, du har røget, og vil derfor også komme hurtigt til at ryge mere end du plejer. Derfor kan det være en god idé altid at have en væske med et forholdsvist lavt indhold af nikotin.

Det kræver mere end en e-cigaret at stoppe

For at du helt kan lykkedes og stoppe med at ryge, kræver det dog mere end bare en e-cigaret og e-juice med jordbærsmag. Det handler netop om at stoppe med en dårlig vane, og der kan godt kræve din fokus og forberedelse. Det vil altså også betyde planlægning. Du skal for eksempel undgå for mange forhindringer og stressende faktorer i de første 3 uger – det er nemlig de uger, der er svære og kræver mest mentalt. Efter det bør det blive lettere og lettere at undvære.

Derfor skal ud også være sikker på at du får kommunikeret dit ønske om at stoppe med at ryge til din omgangskreds, så du har nogen, der kan holde dig på dit ord og hjælpe dig til et succesfuldt rygestop.

Køb din e-cigaret fra jovetech her

Se mere her:

BILLIG E-VÆSKE FINDES OGSÅ I ORDENTLIG KVALITET

SØRG FOR AT HAVE ET ORDENTLIGT BATTERI TIL ECIGARET