Nordik i kampen mod cigaretterne

blandede e-væsker (smoke-it.dk)

blandede e-væsker (smoke-it.dk)

Har du tænkt at lægge smøgerne på hylden? Det kan være svært, specielt hvis du ikke er til en kold tyrker. Heldigvis er der gode og effektive alternativer så som en e-cigaret.

 

Kickstart dit rygestop

 

Hvis du ikke er helt klar til at tage tyren ved hornene, og for alvor lægge cigaretterne fra dig, kan det være du skal kigge dig om efter de gode alternativer, så det bliver en god oplevelse at trappe ned på de der cigaretter. Den er batteridrevet, og du ryger ikke røg, men derimod ”damper” du en væske, som ved opvarmningen bliver til en tyk damp – lidt som den røg, du er vant til. Væsken, som også kaldet e-væske, fyldes i beholderen, opvarmes og ryges.

 

Det er dermed også den væske, du bruger til at styre din rygestop. Det er nemlig her du finder nikotinen – eller slet ikke – og dermed også den du styrer dit nikotinindtag med. Du kan nemlig selv bestemme mængden, og dermed trappe ned undervejs, som du ikke har brug for så meget mere. Dog kan du nemt komme til at ryge en del mere end du plejer, da du ikke kan tælle antallet af cigaretter, men det er der faktisk også råd for.

 

Nordik engangscigaretter

 

Der er nemlig en måde, du kan tælle antallet af cigaretter på. Det kan du blandt andet gøre ved at købe engangs cigaretter, der ikke kan påfyldes igen. Det vil sige, at når du har røget dem alle, skal du købe en ny pakke, som du ville gøre med almindelige cigaretter. De fås dog i et begrænset udvalg af smage, men du kan få med eller uden nikotin – vælger du dog uden nikotin, er det lige meget hvor mange du i princippet ryger.

 

E-cigaretter kan altså være en stor hjælp, når du vil skære ned på indtaget af nikotinen, og dermed stoppe med at ryge

 

Se hvor du køber Nordik her

 

Klik videre her:

Vær sikker på, du får ordentlige produkter – køb aspire

Find billige e-cigaretter og spar betydelige penge