Optimer din dampning med en god clearomizer

Gode clearomizere (foto: smoke-it.dk)

Gode clearomizers (foto: smoke-it.dk)

E-cigaretter er blevet enormt populære som hjælpemiddel til rygestop. Det skyldes, at oplevelsen af at dampe minder meget om at ryge, og samtidig kan man selv dosere, hvor meget nikotin, man vil have, når man damper. For at få den bedste dampningsoplevelse kræver det, at man har det rigtige udstyr.

Find den rigtige clearomizer

En clearomizer kaldes også en tank, og det er altså her, du har e-væsken. Clearomizers fås i mange forskellige størrelser, så det gælder om at finde en størrelse, som passer til ens behov. Når du vælger clearomizer, er det vigtigt, at du finder en, hvis gevind passer til det batteri, du bruger.

Derudover skal du også tage stilling til, hvilken væske du vil anvende i din clearomizer. Der findes et stor udvalg af forskellige e-væsker. De fås i mange forskellige smage, blandt andet menthol, jordbær, chokolade, kaffe osv. Derudover kan du få væsker med forskelligt indhold af nikotin, så du får lige den mængde nikotin, som passer dig bedst.

Undersøg markedet

Typisk vil de mindre clearomizers være billigere end de store. Derudover fås clearomizers i forskellige prisklasser hos forskellige forhandlere, så derfor kan det være en god ide at undersøge markedet, inden du beslutter dig for, hvad du vil købe. Der kan være penge at spare.

Hvis du er i tvivl om, hvilken clearomizer du skal investere i, er det altid en god ide at spørge din forhandler til råds. Forhandleren har stort kendskab til produkterne og kan derfor hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr til din e-cigaret, så du kan blive røgfri hurtigt og nemt.

Klik her for at se et stort udvalg clearomizers

Læs mere her:

DE HER UWELL PASSER TIL DIN KOMMENDE COIL

SÅDAN VIRKER EN ATOMIZER