Pep din dampning op med mods fra SMOK

Få en fede rygeoplevelse med e-mods (foto: smoke-it.dk)

Få en fede rygeoplevelse med e-mods (foto: smoke-it.dk)

Det er svært at lykkes med et rygestop. Derfor vælger mange at bruge en e-cigaret, når de skal holde op med at ryge. E-cigaretter fås i forskellige størrelser og designs, og derfor kan det være svært at vælge, hvilken type man skal have.

Mods fra SMOK

Mods er et avanceret vandfordampningsapparat og er et alternativt til almindelige e-cigaretter på markedet. Med mods kan man selv pimpe sin e-cigaret som man vil, så den passer perfekt til ens behov. Mods er større e-cigaretter, som kan give en større mængde damp og på den måde endnu bedre efterligne rygeoplevelsen. Derudover kan mange mods tilbyde større batterier, så man derfor ikke skal oplade dem ligeså tit.

Forskellige typer mods

Der findes tre forskellige typer mods på markedet: Mekaniske mods, elektriske mods og boks mods.

Mekaniske mods indeholder ikke nogle elektroniske dele. Det gør, at de er relativt enkelt at benytte. Elektroniske mods er udstyret med en mikro-chip, der automatisk afbryder dampningen, hvis batteriet er ved at kortslutte. Det giver en høj sikkerhed. Boks mods er firkantede i deres design, hvorimod de fleste andre mods er runde.

Få gode råd

Når man skal i gang med at dampe og prøve at bruge mods, er der en god ide at få lidt råd, inden man begynder. Man kan eventuelt spørge sin forhandler til råds, som også kan hjælpe en med at finde det helt rigtige dampningsudstyr. Derudover findes der mange fora på internettet, hvor man kan læse om andre damperes erfaringer og anbefalinger. På den måde bliver du godt klædt på til at begynde at dampe.

På Smoke-it.dk kan du købe mods fra SMOK

Se mere her:

SKÅN DINE OMGIVELSER FOR CIGARETTER MED MEKANISKE MODS

VÆLG JOYTECH E CIGARETTER, NÅR DU VIL ERSTATTE SMØGERNE