Skån dine omgivelser for cigaretter med mekaniske mods

 

Køb en e-mod til din el cigaret (foto: smoke-it.dk)

Køb en e-mod til din el cigaret (foto: smoke-it.dk)

De fleste rygere har oplevet at få sure blikke af ikke-rygere, fordi de står og ryger et sted, hvor der er andre til stede. Og det kan efterhånden være rigtig svært at finde et sted, hvor man kan ryge sin cigaret, hvilket der helt bestemt er en grund til. Når man ryger en almindelig cigaret tæt på andre, vil de andre tilstedeværende ikke kunne undgå at indånde den giftige røg fra cigaretterne. Dette er ikke noget de selv har bedt om, og det kan virke urimeligt at det er dem, der skal flytte sig, fordi én person står og ryger en cigaret. Med en e cigaret vil du kunne undgå dette scenarie, fordi du kan ryge lige hvor du vil, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt andre bliver ramt af røgen.

Mekaniske mods skåner dine omgivelser

Det vil derfor være slut med at skulle have dårlig samvittighed, når du tænder en cigaret mens du eksempelvis står og venter på bussen. Med mekaniske mods vil du nemlig sørge for, at dine omgivelser ikke bliver påvirket af dine valg og handlinger. Og det giver rigtig god mening, at tænke på ens omgivelser. Ofte er det nemlig børn, der bliver påvirket af røgen og passiv rygning kan i nogle tilfælde være lige så farligt som selv at ryge.

Skån dine familie med mekaniske mods

Mange rygere vælger at ryge inden for i sit eget hjem, men det kan have fatale følger, som de måske ikke lige selv har overvejet. Fordi røgen ikke på samme måde trækker væk, som når du befinder dig uden for, vil de andre personer der befinder sig i huset, nemlig blive påvirket af røgen. Og har du børn, er det ekstremt uansvarligt at gøre dette. De er nemlig ikke selv klar over, at røgen kan være så farlig.

Køb derfor mekaniske mods, så du kan skåne dine omgivelser

Se mere tilbehør til e-cigaretter her:

FIND DIN PERSONLIGE FAVORIT AF DE MANGE EVÆSKER

FIND VÆSKE TIL DIN E CIG FRA MÆRKET HANGSEN