Ved du hvad clearomizere er?

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Kom godt igang med rygestoppet med en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Det kan være svært at stoppe med at ryge, og det kan kræve noget opstartshjælp. En af de ting, der kan hjælpe dig på vej, uden at du skal tage en kold tyrker, er en e-cigaret.

 

Sæt dig ind i din e-cigaret

 

E-cigaretten er blevet mere og mere populær, og du kan også købe dem rigtig mange steder, efterhånden. Hvis man er ny, er der relativt mange ting man bør vide omkring e-ciagretten og væsken. Det kan derfor også være en god idé at søge på nettet eller gå i en fysisk forhandler for at få de rette informationer om din e-cigaret og den dertilhørende væske. Der er nemlig mange elementer i en e-cigaret, der også efterhånden skal udskiftes, som e-cigaretten bliver brugt. Det gælder brænder, beholder, mundstykke med mere, som alle har forskellige navne og føres af forskellige mærker.
Ved du for eksempel hvad en clearomizer er?

 

Hvad er en clearomizer?

 

Clearomizer er et andet ord for den væskebeholder, der sidder i din e-cigaret. Det er derfor et ret vigtigt element, og det er vigtigt, lige som de mange andre elemeter, at den er af en god kvalitet. En i god kvalitet vil sikre at du undgår pludseligt opståede problemer med din e-cigaret, når du bruger den, og du kan derfor undgå, at det kommer til at smage brændt, når du damper.

 

Det er altså derfor også vigtigt for kvaliteten, at du bruger den rigtigt og at du fylder i den på den rigtige måder. Derudover er det også vigtigt at du gør noget ud ag vedligeholdelsen af den, så den kan holde så længe som muligt. Det er blandt andet at sørge for at væsken har mulighed for at trænge ordentligt ind i vægen, og at du skyller din beholder ordenligt efter brug med varmt vand.

 

Du kan få clearomizere i mange forskellige mærker og prisklasser, men som så meget andet, kan det være en idé at smide lidt ektra efter en af god kvalitet.

 

Se mere og køb din clearomizer her

 

Kig videre herinde:

Find dine favorit e-væsker til din e-cigaret

Jovetech e-cigaret kan være vejen til et rygestop